Höst

I dag är det verkligen höstväder! Regn och lite mer regn.
I går hade vi Pers mamma här på lunch. Vi kidnappade henne och bjöd på lunch här. Hon är liksom inte den som väldigt gärna lämnar sin egen borg om man säger så. Men nu blev det ändring på det. Hennes hund Vera var också med och det gick så bra så. Men Per och hans mamma gick en snabb sväng till kiosken och då var Vera kvar med mig. Herregud vilken mattesjuk hund. Hon visste inte vart hon skulle ta vägen så orolig var hon. De skulle behöva vara ifrån varandra mer de där två. Värre än ett nyförälskat par! :)

På kvällen hade vi bjudit hit syster med familj. Mysigt var det. Jag kunde tända en massa värmeljus och det gillar jag. Vi kollade också på en Wallanderfilm som Robert somnade så skönt till! Lilly låg och sov i Ludwigs säng och Ludwig låg i Pers säng.

I dag ska vi hem till Johan och Lina, det var väldigt längesedan vi träffades så det är verkligen på tiden! Det ska bli kul, synd bara på vädret. Hoppas att det blir uppehåll snart!

I morgon är dagis stäng, funderar på att ta barnen till museet och kolla in Alfons Åberg utställningen som är där. Vore kul att se.

Kram på er som läser detta babbel!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej hopp! Låter som ni haft en mysig helg... Vi har också tagit det lugnt. Fick mat hos Patriks mamma igår, kändes lite lyxigt att bli bjuden på mat :) Hugo sov nästan hela tiden, men hann med att kräkas lite på farmors köksbord innan vi skulle åka *busunge* Hoppas alfons åberg va kul för grabbarna (och dig) KRAM

2007-09-16 @ 13:56:26
URL: http://ninapatrik.dinstudio.se
Postat av: Sara

party imorrn ;)

2007-09-17 @ 22:33:04
URL: http://blogg.petersara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0