Lucas 4 år!

I dag för fyra år sedan föddes det en gosse som inte hade värst bråttom ut i världen... Han skulle ha kommit ut enligt sista mens den 15/1, sen blev det beräknat lite senare när ultraljudet var till den 27/1 men inte tänkte Lucas komma då inte. Han tyckte att denna mage var ju helt underbar att vara i... Så när 18 dagar efter den 27/1 hade gått blev jag igångsatt. Då först började värkarna och ca 5 h efter droppet kom han ut! Arg var han... Han har inte haft värst bråttom i världen utanför magen heller. Han tar det lungt och han bryr sig inte så mycket om vad andra tänker och tycker. Rätt skönt i och för sig. Men ibland har man faktiskt bråttom och då är det väldigt frustrerande när en liten stump har väldigt svårt att få fötterna att röra på sig. :)

Han är i alla fall en väldigt stolt 4-åring! Har aldrig sett en lyckligare unge än Lucas när han i morse blev väckt av vår härliga sång *ironi* och han insåg att det var idag som han var 4 år! När han sedan öppnade sitt ena paket som innehöll en "hårdrocksgitarr" kunde ju inte detta liv bli bättre! Oj oj säger jag bara. Lycklig lycklig...                                image79

Lucas i ett nötskal!

Nu är det fredag och 1 vecka har gått på min praktik, det har varit en väldigt bra vecka. Fort har den gått också. Härliga elever och underbara lärare. Är väldigt trött i huvudet, men det beror nog dels på förkylning och att det är många intryck från skolan.

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Sara

hehe vad söt han ser ut med gosedjuret sådär! :) Är du laddad inför en ny praktikvecka imorrn? kram

2008-02-17 @ 18:52:33
URL: http://blogg.petersara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0