Hårfin

I går var jag iväg och blev klippt och slingad. Känns så skönt! Det var ett tag sedan nu... Jag blir förvånad varje gång jag går förbi en spegel, har inte vant mig vid att vara ljus än. Lucas tyckte jag var jättefin och även Per var nöjd.

I dag är det varmt här. Bäst att vänja sig, hoppas jag. Hoppas verkligen att denna sommar blir bättre än förra årets.

I dag ska vi titta på ett hus. Det ser bra ut på hemnet, men man vet ju aldrig förrän man har kollat bestiktningsprotokollet.  Håll tummarna!

Kram

Bra fröken

En av Lucas fröknar roar sig med att göra smycken på fritiden. Det är något jag är tacksam över. Jag beställde ett halsband av henne och idag fick jag det! Jättefint! Jag är imponerad över alla som orkar sitta och pilla med sånt. Jag är ingen pysselmänniska, så jag får helt enkelt lita på att andra sysslar med sådant!Visst är det fint!

Kram

Vad fint det är!

Har faktiskt varit ute och sprungit nu. Tyckte att jag var värd en runda nu när jag har skrivit klart arbetet! Suttit inne nu i två helger så det var så skönt att komma ut!
Solen skiner och Karlstad är så fint. Klarälven gör att Karlstad blir ännu vackrare!Nej nu ska jag dra igång med dagens sysslor. Skriva ut arbeten och börja läsa dem.

Kram

JAG ÄR KLAR!

Nu finns det ingen återvändo. Jag är färdig! Trodde det aldrig. Även om jag har missat något och det har jag säkert så har jag ialla fall skickat iväg det nu. Nu är det upp till posten att leverera det till examinatorn. Dumma dem om det inte funkar.

Nu är jag väldigt trött känner jag. Ska bli så skönt att sova i natt...

Nu ska jag hämta barnen, sen ska vi hem och ta det lugnt! Ialla fall jag.

Kram

Tror inte att det är sant

Jag närmar mig slutet nu. Jag har skrivit klart arbetet nu! (tror jag) Nu är det bara finputs kvar, typ innehållsförteckningen att den stämmer med innehållet, kolla litteraturförteckningen så att jag inte har glömt någon bok, rätta lite stavfel. Trodde aldrig att jag skulle hinna! Men jag har suttit typ hela helgen här vid datorn. Per har haft hand om barnen. De har hållt sig undan bra :) Tur att det har varit fint väder. Själv har jag inte fått njuta mycket.

I morgon kan jag nog förhoppningsvis vara lugn och bara sitta och pilla lite vid datorn. Finjustera lite!

Kram på er! Nu är jag lugnare igen

Oj och oj igen

Tänk att man vet att man har bråttom och så får man reda på att man har ännu mer bråttom än vad man hade från början! Så är det för mig nu. Har varit hos min handledare på universitetet och gått igenom mitt arbete. Det jag har gjort hittills i alla fall. Det var helt ok. Lite småändringar bara.
Jag och även han hade trott att vi skulle lämna in arbetet den 28:e maj. Nu visar det sig att examinatorn ska ha det redan den 27:e maj. Min examinator ska ha mitt arbete hemskickad (bor ej i Karlstad), alltså måste jag redan den 26:e vara klar för att posten ska hinna med! Herregud!!! Nu måste jag skiva så att fingrarna blöder. Helgen blir till att sitta vid datorn hela tiden.Urk! Så nu vet ni vart jag är de närmsta dagarna!
Längtar tills allt är klart, då ska jag börja sova på nätterna igen. Nu sover jag jättedåligt, vaknar och ligger och tänker på vad jag har kvar att skriva, vad jag har missat och hur sjutton jag ska hinna!

Längtar längtar längtar tills jag är klar!!!

Kram från en panikslagen Louise
                          image99

Sitter här igen

och skriver på arbetet. Har jobbat i två dagar och ska jobba måndag och tisdag så nu gäller det att passa på i helgen. Det börjar bli stressigt nu. Ligger efter med arbetet.

I torsdags sprang jag vårruset! Japp ni läste rätt... jag SPRANG!!! Det var jättekul och så skönt det kändes efteråt när jag insåg att jag faktiskt hade tagit mig runt hela banan utan att falla ihop! Det var jag Sara och syrran som höll ihop i spåret. Vi hade samma tempo så det passade väldigt bra. Mamma var också med, men hon startade senare än oss och hon var nog inte lika snabb... hihi

Irriterande var det att de som startade i gruppen "springa" hade inte förstått att det betyder att man ska springa och inte GÅ! Herregud alla kvinnor och tanter, lär er läsa! Det var fruktansvärt irriterande att behöva springa sick sack i banan. Att det ska vara så svårt för en del!

Nu har Per tagit med barnen till farmor, tror att Sofia och Louise också skulle vara där. Jag får vara i fred. Skönt. Sitter och lyssnar på intervjuerna jag har gjort med lärarna och det är lättare att göra det när ingen är hemma.

Här får ni se ett kort på när jag sprant i torsdags. I bakgrunden syns även Sara och syrran!

Kram på er i regnet, och alldelse nyss snöade det faktiskt!image98Nu har jag gjort det!

Skickat in mitt arbete till  handledaren. Det är inte klart än på långa vägar känns det som, men lite har det blivit. Det tråkigaste är ju litteraturgenomgången och den är till 98% klar. Sen är det resultat och diskussionen som jag ska bita i. Det brukar vara lite lättare, men nu ska jag nog inte säga för mycket för nästa vecka har jag nog ångrat mig.

Helt underbart väder är det också, sommarvärme. Helt underbart. Det tråkiga är att varken jag eller Ludwig har några bra kläder. Suck, inte har vi pengar heller...

I dag smorde jag barnen för första gången den här säsongen. De uppskattar det inte, speciellt inte i ansiktet. Urk och blä säger Ludwig.

I dag skulle jag vilja ut och springa, men jag har ont i  halsen så jag törs inte. Vill inte riskera att bli förkyld då det är fest i morgon och vårruset på torsdag.

I går på vägningen på viktväktarna hade jag nu gått ner totalt 6.5 kg! Gött som fan! Känns mycktet roligare att leva nu, speciellt nu inför badsäsongen.

Nej nu ska jag kanske skriva lite till på arbetet.

Kram på er alla soldyrkare, tänk på mig som sitter i ett unket datarum och drömmer mig ut!

Segt går det...

Det går segt med detta arbete.... sakta sakta kommer orden fram i dokumentet. Men tyvärr inte tillräckligt snabbt. Suck suck.

Längtar till juni när skolan är slut och inga mer läxor finnes (förhoppningsvis). Ska faktiskt bli skönt att bara jobba och sen åka hem och inte ha dåligt samvete för skolan.

Nu måste jag skriva några mer ord.

Kram

Valborg och ångest!

Tjingeling!
På valborgsmässoaftonen var vi till Mariebergsskogen för att titta på valborgselden! Den fick vi verkligen se! Lågorna var hööööga! Det blåste väldigt och det var faktiskt lite läskigt. Flera i publiken vart oroliga och undrade hur detta skulle gå. Det gick bra men jag undrar om inte de som var närmast blev lite väl varma i kläderna :)

I dag är Per och barnen lediga, själv håller jag på med examensarbetet. Det har framkallat ångest av hög nivå! Känner hela tiden att jag är så rädd för att det inte ska räcka, att jag är helt ute och cyklar i min skrift. Har senast i dag varit till universitetsbiblioteket för att inhämta böcker. Jag har lånat 21 st böcker därifrån nu. Alla behöver jag inte, men man vet ju inte när man står på bibblan och lånar. Bättre för många än för få! Jag kommer garanterat att bli knäpp! Försökte att få tag i en inspelningsapparat som jag ska ha för mina intervjuer i veckan som kommer. Men det har inte gått bra. Jag blir så irriterad för jag har inte tid att behöva leta efter saker. Där jag lånade förra gången fanns det ingen personal när jag var där i onsdags, det stod att det skulle finnas personal i dag, men när jag kom dit var de lediga! Suck!!!  Får försöka vara uppfinningsrik på måndag helt enkelt!

I kväll bjuder mamma på mat, det blir gott! Skönt att slippa tänka på det.

image97

RSS 2.0