Så här blev det

Jag beställde från Fujicolor, som många av er rekommenderade. Fick korten i dag och det är helt ok. Bra pris tycker jag att det  var också.  Tror jag fick 68 kort för totalt 73:- med frakt och allt. Så nu är det bara att beta av resten av typ 1000 kort... Mitt projekt inför nästa barn kan man säga!

Nu ska jag ner och sätta mig framför tv:n och sätta in korten jag har fått i ett album. Hade ett över...

Kram

Framkallning av kort

En sak som ger mig dåligt samvete är att vi har varit så otroligt dåliga på att framkalla kort sedan vi skaffade digitalkamera. Vi har en massa oframkallade kort på skivor... Men det skulle kännas mycket bättre om vi hade dem i papperskopior också. Vem vet i hur många år det går att titta på dessa cd-skivor? Stackars våra barn som inte kommer att ha några riktiga kort att titta på.

Är det någon som har något bra tips på billigt och bra företag som framkallar foton. Vet att vi har haft Expert tidigare men de är nog inte billigast antar jag.

Jag har nu suttit i över en timme och tittat på gamla foton. Vad fort man glömmer hur små barnen var för några år sedan och vad söta de var. Ja de är söta nu också men på ett annat sätt. :)

I dag har vi en supertråkig dag, vill inte gå ut för då blir barnen sjöblöta och vi har ingen lust att göra något annat än att bara slappa. 

I går hade Ludwig en klasskompis här, en tjej som han har pratat om och lekt med i skolan. Det fungerade väldigt bra mellan dem. De såg en film och sedan lekte de. Vi var också ut en sväng (innan det började regna) och de hann att leka av sig lite mer.

Annars har det nog inte hänt så mycket, min mage växer och blir mer och mer otymplig. Känner redan panik över att det bara kommer att bli värre. Känner mig så osmidig!

Kram


Cecilia

Nu är det så att som heltidsarbetande tvåbarnsmor så är inte skrivarlusten på topp jämt... Ha ha!
Kaxfia! Det blir hämd på detta någongång bara så att du vet.Har ni sett vad liten Ludwig är på detta kort. Där har han precis börjat på sin nya dagisavdelning, med bruten arm och allt. Tre år är han på denna bild. Lilla plutten!

Usch vad åren går fort... nu är  han skolpojke som kan läsa och dänga sin pappa i tv/data-spel.

Kram på er!

ps. Nina kul att det går bra för Hugo på dagis. Han kommer att lära sig mycket bus och annat nu.... 

De leker

Jag och Lucas gick och hämtade Ludwig på skolan, var också förbi Lucas dagis och berättade att i morgon kommer han.  Fröken blev så glad att hon både kramade mig och Lucas...  Nu leker de väldigt bra tillsammans. Härligt att lyssna på dem. Får se hur lång tid det tar innan de slår ihjäl varandra :)

Lägger in en bild här på Lucas och hans systerdotter Nova. Tänk att Ludwig och Lucas är morbröder! Hur sjukt låter inte det.  Hihi!


Hjälpte inte att hålla tummarna

Lucas hade feber igår kväll. Hostar gör han också. Jag är hemma idag för vård av barn. Han har ingen feber idag men är lite hostig. Han kommer nog att få gå i väg i morgon.
Per är tillbaka på jobbet idag, han har ju inte jobbat sedan den 19/12 så det är på tiden. Han är fortfarande inte helt bra från förkylningen, men han pallrade sig iväg ialla fall.

Nu ska jag ner och se om vi har något ätbart till Lucas.

Kram

Hej hopp!

Söndag idag, tråkigt väder. Nu har jag jobbat i en vecka, känns ok. Tog ca 2 timmar sen kändes det som vanligt igen. Kul att träffa arbetskamraterna igen, även en del givare. Längtar dock tills jag ska vara föräldraledig. Hoppas att våren går fort. Nu känns det tungt men det brukar det ju göra i januari. Cyklar till jobbet och det funkar bra, fasar för om det kommer jättemycket snö och jag börjar 07.15. Då blir det ju till att gå och det tar ju längre tid än att cykla. 

I fredags höll jag  på att bli påkörd av en bil när jag cyklade på morgonen. Den chauffören var nog blind om han inte såg mig. Jag har nämligen på mig en sån där ful reflexväst, jättebra ljus på cykeln. Men ändå missade han mig. Helt otroligt. Tur att man har hjälm, men jag har ju inget som skyddar magen... Idot sa jag högt, tyvärr så hörde han mig inte...

I morgon ska Per börja jobba igen, det blir skönt. Få in livet i vardagen igen. Ungarna har ju snart fyrkantiga ögon av allt tv-spel och tv-tittande. Per har avslutat sina sista lediga dagar med att vara förkyld (=dödssjuk). Helt plötsligt vart han förkyld och jättehög feber... nu kan han ialla fall inte skylla på dagisbarnen på mitt förra jobb... Givarna jag träffar är friska och ingen jag känner är förkyld. Ha ha!

Nu har Lucas börjat att hosta, men jag håller mina tummar för att det ger sig snart och att han kan gå till dagis i morgon.

Kram på er!

2009!!!

Nytt år igen. Varje nyår kommer jag på att -oj vad ett år går fort. Det hinner hända mycket och allt kommer man inte ihåg. Detta år kommer att bli spännande. Är ju tillbaka på mitt gamla jobb, har jobbat en dag än så länge. Det är sig likt, den största ändringen är att vi har fått bättre telefonsystem. Tjoho! Sen ska det ju bli en till i familjen, det kommer att bli väldigt intressant. Barnen räknar redan med årsbarnet när vi pratar i bland. Lucas skulle skriva sitt namn häromdagen när vi var till IKEA (han skulle skriva på en inköpslista), när jag hade hjälpt honom men sitt namn så fick jag skriva alla andras namn också inklusive årsbarnet. Roligt att även bebisen är räknad.

I går kväll när jag låg i sängen och läste hade bebisen det lattjo i magen. Kände hur den for runt och kickade lite. Det är så häftigt att få uppleva detta igen.

Nyårsaftonen firade vi tillsammans med familjen Flacking. Trevligt och lungt. Barnen hade väldigt roligt och de var vakna ända tills vi kom hem vid ett-tiden.

Nu ska jag gå och göra i ordning en hylla som Lucas har fått i sitt rum.Här spelas det tv-spel för fulla muggar! Ludwig sitter på bordet och Lucas hänger på bordet...Jesper, Ludwig, jag och Per.På andra sidan bordet: Lucas, Hanna, Lina och Johan.

Kram och Gott Nytt År!

RSS 2.0