En mördare i huset!

Kom hem igår efter att ha varit i Stockholm på semester i två dagar. Vi har haft det jättebra, ett jättefint hotell och helt ok väder. (Till skillnad från förra året...) Jag lägger upp bilder senare, orkar inte hämta kameran nu.

När vi kom hem i går fick vi reda på att en som bor i vårt hus har mördat sin mamma! Helt otroligt att man inte kan vara borta härifrån i två nätter utan att det ska hända en massa. Jag vet vem hon är, men inte så mycket mer. Aftonbladet hade tydligen ringt till alla i huset i går för att få uttalanden, de är verkligen gamar! Min mamma fick de tag i så hon är med i tidningen idag. Hi hi... Hon som hatar att vara i offentligheten... (eller hon kanske inte gör det trots allt...)

www.aftonbladet.se/nyheter/article5549199.ab

I detta hus händer det någonting hela tiden. Vi har haft bränder här, knarkare som har bott under oss, man som har hoppat ut från fönster och säkert något mer.  Nu kan vi även lägga till en mördare. Känns som att det är tryggt här :) not!

Kram

Kommentarer
Postat av: Cissa

Men herregud man vet aldrig vad man har runt sig..... Bodde hon i ert hus eller det längre bort? jag är ju nyfiken på vad som hände och vad motivet var? Siv fick minsann vara med på bild... Coolt!

2009-07-23 @ 14:56:57
Postat av: Mia

Vad spännande!! Nej nu får ni lov att köpa hus här ute på ön där det är lugnt och mördarfritt. Ett hus på vår gata såldes nu för 1650000 så nu är det köparens marknad igen.

2009-07-23 @ 16:12:36
Postat av: Louise

Hon bodde (bor) i vårt hus, längst ner. Såg henne väldigt sällan. Motivet var att hon ville bli av med mor sin:)

Mia: ja det är nog lugnare på ö:a, fast då måste Ludwig byta skola... hi hi

2009-07-23 @ 16:41:21
Postat av: anneli

Fick en kommentar på min facebook av en annan granne i huset, han menade på att det finns mer kinkiga saker som pågår i huset????

Undrar vad han menar med det....

2009-07-23 @ 20:43:52
URL: http://belinas.blogg.se/
Postat av: Anna G

Är det inte grannen till Linda tro? Kommer inte ihåg om ni bor i samma hus men det stämde med bilden i tidningen iaf... Kram

2009-07-25 @ 21:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0