6 dagar över tiden

Ingen bebis än. I natt har jag sovit dåligt, har varit uppe 1 gång i timmen för att kissa. Förstår inte vart all vätska kommer ifrån, jag hade inte druckigt mycket under kvällen och inte under natten heller. 

I dag är det Lucas första dag på dagis efter vår semester. Hoppas han har kul. Är lite sur på hans fröknar just nu. Varje år har de en bazar tillsammans med de andra avdelningarna på dagiset. Jag frågade när jag och Lucas var dit och besökte dem om när den skulle vara. Fröken jag pratade med visste inte när den skulle vara sa hon.

När Per lämnade Lucas i morse frågade han när bazaren skulle vara. Nej, den hade de haft förra veckan!!! Kunde de inte ha ringt oss och berättat det då!!! Blir arg när jag tänker på det. De vet att Lucas var hemma med mig endast pga att jag hade semester inför förlossningen (som aldrig kommer). De visste att vi var hemma och hade tråkigt. Åh!!! Det är alltid så mysigt på bazaren, man träffar andra föräldrar, barnen har skitkul och man har lite picknick. Tack för att ni bryr er!

I dag är det ialla fall skönt väder. Svalt och grått. Mår inge bra när det är så där jättevarmt. Fast när jag ska hämta Lucas kl 13.00 vore det bra om det har slutat att regna ialla fall...

Kram

Kommentarer
Postat av: anneli

Verkar vara lite slöa fröknar, denna fröken borde ju ha vetat om det tycker jag, det är ju inget man planerar för dagen.

Bebisen verkar lite elak, vill säkert komma ut när pappa Per är på konsert, haha

Du får hålla igång dig, gå i trapporna extra mycket, vad gillar ni våra trevliga grannar som bor under oss, ungen som skriker alltid samma tid på kvällen för att han inte får som han vill antar jag. Vid 22-23,30 då sover min tjej sen 2-3 timmar tillbaka, skulle gärna vilja välja mina grannar :-)

2009-06-02 @ 14:23:41
URL: http://belinas.blogg.se/
Postat av: sa

2009-06-02 @ 19:50:46
Postat av: Cissa

Nu tror alva och jag att bebisen kommer den 5 juni för den vill fylla år samma datum som Alva ;)

2009-06-02 @ 19:51:35
Postat av: Cissa

Inte samma datum men samma dag i månaden menade vi ju :) Så fel det blir ibland....

2009-06-02 @ 19:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0