Mina barn, ialla fall två av dem

I dag har Ludwig varit iväg och tränat karate hela dagen idag och även i går eftermiddag. Han sover nu som en stock... Nästa helg är det KM i Kil som han ska vara med på och om några veckor ska han gradera sig igen. Nu är målet blått bälte. Hoppas att det går vägen. Han har nu också börjat att fightas i karaten (kumite heter det) det är jag inte så jätteförtjust över. Tycker att det ser hemskt ut, även om de inte får träffa varandra. Men tänk om man råkar träffa då? Nej usch... Men det är nog bara att bita i det sura äpplet för mig och gilla läget. Han älskar karaten och han verkar utvecklas bra i den sporten så det är bara att köra på så länge grabben vill. I dag när vi satt och åt, så hade Ludwig ätit upp sin mat men var mer hungrig, vi sa då att han fick ta en smörgås. Då gjorde han i ordning en smörgås med creme fraiche, gurka och majs. Urk! Men han åt upp den.
Vid samma måltid i dag fick Astrid prova majskrokar för första gången. Detta är nytt för oss för de fanns inte när Ludiwg och Lucas var små. Astrid tyckte att detta var toppen. Hon kunde även göra ett partytrick med sin majskrok....Hon tyckte att det var jättekul!

Kram

Kommentarer
Postat av: alva

MAJSKROK..... inte ostkrok hihi

2009-11-29 @ 12:21:05
Postat av: Nina

Ha ha, ja MAJSkroken ser ju godare ut än den där mackan måste jag säga! Fast ostkrokar är ju också gott, visserligen lite mycket salt för Astrids del men... ;)

Tack för senast, det var trevligt men tiden gick ju så fort...

Kram kram

2009-11-30 @ 14:19:59
URL: http://www.ninasegen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0