Förstår inte

Jag kan inte förstå hur Lucas har lyckats med att få magsjuka i dessa sprittider... Han vaknade inatt av att han hade spytt i sängen. Vi trodde först att det berodde på att han har varit snorig och att det tillsammans med pizzan som han åt blev för mycket för magen. Men vi har nu förstått att så var inte fallet utan det var allt en hederlig magsjuka. Nu går vi andra med ständig känning av illamående/magont! Lucas är väldigt tagen, han orkar inte någonting, har typ sovit hela dagen. Han har fått i sig lite dryck som ibland har kommit upp igen. Hoppas verkligen att det vänder inatt. Det värsta är att det brukar vara någon annans tur nästa natt. Vem av oss blir det?

Men jag förstår inte hur en liten magbacilljävel har lyckast överleva handspriten! Det måste allt vara en riktig pansarbacill!

Det är allt en himla tur att vi har dopet nästa lördag och att det inte var idag som Astrid skulle ha blivit döpt. Hoppas bara att det går fort över och att inte hon får magsjuka.

Kram från Louise, som kanske har lite ont i magen om jag känner efter...

Kommentarer
Postat av: Cissa

Stackars Lucas! Hoppas ni andra klarar er så det blir dop nästa helg!

2009-09-13 @ 10:24:03
Postat av: madeleine

oj det måste va en värsting bacill!

men man kan ju inte ge barnen. men ni vuxna är som alltid mitt tips-svälj hela vitpepparkorn!!! 10-12st typ var 4de timme när man utsätts för bacillerna. brukar funka!

kram

2009-09-13 @ 13:09:13
Postat av: NIna

Stackarn, hoppas det är bättre nu och att ni andra klarar er!

Kram Nina

2009-09-14 @ 02:40:10
URL: http://www.ninasegen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0