Klart

Så då var påsken klar för detta år. Har packat ner påskpyntet idag. Skönt. Det har varit en bra påsk. Vi hade grannarna inne här på påskaftonen, vi åt inte påskmat utan lite annat. Trevligt var det ialla fall. I går var vi hem till mamma och där fick vi påskmat. Så gott med sill och lax!!!

Astrid har nu fått prova på att gunga och jag vet nu vad jag kommer att få göra i sommar... gunga på Astrid. Hon älskar att gunga. Hon skrattade högt när hon fick testa första gången. Härligt!





Tjolahopp!!!

Nu har grabbarna boys påsklov... Den här första dagen har gått bra. I morgon ska vi ev till leklandet. När Astrid har fyllt 1 år kommer de att ta betalt för henne ockå. Så det gäller att passa på nu. Tycker att det är lite dåligt av Nöjes att ta betalt för 1 åringar. Det kommer då att kosta 120 * 3 = 360 kronor! Det funkar ju inte. I morgon blir det ev förmiddagen där och sen hem för att äta. Har inte råd att äta där och man får ju inte ta med eget heller.

I dag är Astrid lite hängig, vill inte äta utan vill bara ha välling eller gröt. Hoppas hon mår bättre i morgon. Just det! Hon har sovit hela natten i natt. Det är första gången i hennes liv! Hon somnade vid 20-tiden och jag och Per väckte henne vid 8 i morse. REKORD!!! Fast det beror säkert på att hon är lite förkyld. I natt kommer hon säkert att vakna många gånger!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0