Parken Zoo!!!

Nu har vi kommit hem, eller ja, vi kom hem i går. Vi har haft det jättebra. Passar perfekt för en barnfamilj. Campingen som hörde till Parken zoo var jättefräscht och låg på gångavstånd till djurparken. Ett extra plus på det hela var att det fanns även ett tivoli vid djurparken även ett bad fanns. Vi badade inte men om vi hade varit där 2 nätter så hade vi gjort det. Att åka till Eskilstuna fick jag faktiskt av dig Anna när ni hade varit där.

Här kommer lite bilder.



Här har Ludwig kammat hem storvinsten! Han har tur denna grabb... Han ser inte så glad ut dock...


Söta va?


Ludwig och Lucas fick närkontakt med en apa... De är ju rätt lika, fast apan hade längre armar och var lite hårigare. Men de är lika söta :)


Lucas fick klappa en grisunge... kulting.


Så här såg stugan ut.


Här ska vi äta middag på campingen. Jättegott och bra service!



Lucas gillar detta med karuseller märkte vi. Han ville åka hela tiden och han var inte rädd för att åka själv. Här var det hoppande grodor som gällde. Han skrattade så hjärtligt att man inte kunde låta bli att skratta med honom. Ludwig vågade sig på två karuseller andra dagen, men inte denna dock.

Frukost är mums. Det Astrid uppskattade mest på hela resan var de små fåglarna som äter brödsmulor. Kanske heter de gråsparvar :) Noshörningar och andra konstiga djur var väl inget speciellt... Ungar är roliga.


Ni som var i Mariebergsskogen när ni var små kanske känner igen denna figur? Äppelmasken har flyttat till Eskilstuna! Det ni. Jag har åkt den!!! Både nu och när jag var liten. Lika kul nu!



Här kommer det en gepard. Coolt vad stora de är!

Jag rekommenderar denna park starkt. Djuren fanns inom lagomt långt avstånd och det var väldigt barnvänligt. Priserna var helt ok också. Vi var till Kolmården för några år sedan och jag tycker nog att denna park vinner över Kolmården. Vill åka tillbaka nu...

Det enda som var tråkigt var bilresan dit och hem. Astrid är ingen bilälskare när vi ska åka långt. Hon gillade inte alls att behöva sitta still så långe. Hon har ju för sjutton lärt sig att gå, varför i sjutton ska man då sitta still!!!
Hon skrek och skrek, och hon kan verkligen skrika denna brud. Rösten är det då banne mig inget fel på!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Trevligt!!! Vi funderade på att åka till parken Zoo på väg till sthlm nästa helg. Va där för många år sen... Ha en fortsatt trevlig sommar :)

2010-07-11 @ 18:54:44
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0