Update

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att blogga. Jag har inte haft lust helt enkelt. Ibland så orkar man inte med allt. Förra veckan var jag hemma hela veckan utom måndagen med min kära dotter. Hon var förkyld med feber och väldans hostig. Hon var ändå väldigt pigg men inte så att hon hade kunnat vara på dagis. När grabbarna var sjuka i samma ålder så var de väldigt gosiga och ville sitta och gosa... men inte denna lilla skrutt inte. Hon har liksom inte tid att sitta stilla. Sova middag är inte heller något hon gör länge. 1 timme max 1 1/2 timme kör hon. Lite tråkigt för man hinner inte göra så mycket under den tiden. Men alla barn är ju olika. Det märker man verkligen med syskon.

Jag är så trött nu förtiden. Måste bero på att jag jobbar och årstiden. Det är så deprimerande med mörkret som är. Känns inte som att vi går mot ljusare tider dirket. :)

I dag har jag och A varit lediga. Roade mig med att städa och tjata på A. Hon är ta mig tusan på ALLT!!! Blir galen snart. Hon klättrar upp på matbordet i vardagsrummet, sätter sig vid min dator och knapprar på tangenterna. Hon är på prydnadssaker. You name it! Grabbarna har ju också varit jobbiga i den här åldern, men jag tror att hon dänger båda grabbarna med hästlängder. Hua!


Som en svamp!

Är Astrid vad gäller ord. Hon härmar och säger efter hon lär sig nya ord varje dag känns det som. Det är så häftigt denna period av livet. Jag har skrivit flera arbeten om barns talutveckling i min utbildning. Det är så coolt när de helt plötsligt börjar prata och de förstår vad man säger. Hon är så smart denna lilla brud!

I går kväll var Lucas på spökkalas. Häftigt! De som hade kalaset hade verkligen lagt ner sig. Spöklikt var deras hem och de hade klätt ut sig väldigt bra. Alla barn var utklädda och det var väldans svårt att se vem som var vem.


Här står Lucas längst till vänster.


Här är hela det goa gänget.

Ludwig hade ingen bra dag igår om ni frågar honom. Det var den årliga karatetävlingen "Heian cup" i går och det gick inte så bra för honom. Nyttigt för grabben, men jobbigt för hans psyke. Lilla gubben! Men med tanke på att han inte har kunnat denna "kata" så länge så är det inte så konstigt att han inte kom bättre. Han får nu blicka framåt och dänga skiten ur konkurenterna nästa tävling. Det gäller att inte ge upp och gräva ner sig. Blicka framåt helt enkelt!!!

I går kväll fick han bestämma vad han skulle äta, grabben valde pannkakor! Vi åt thaimat med mamma. Kände inte riktigt för pannkakor en lördag.

Ha en trevlig söndag!

RSS 2.0