Sjukdom och plock

Början av året har startat med sjukdomar av olika svårighetsgrader. Pers brorsbarn har fått återfall av leukemi. Vi har ingen direkt kontakt med dem, men det är hemskt och vi tänker på dem ofta nu. Hoppas verkligen att den dumma sjukdomen försvinner för gott nu! Varje förälders mardröm!


Per har också varit/är sjuk. Har någon konstig förkylning/virus? Han har feber till och från, känner sig matt och yr. Mår skit helt enkelt. Sen har han sin tummetott i ett jättebandage.... Han lyckades med att få en sticka brevid nagelbandet när han byggde väggen. Den satt där några dagar innan han märkte att något var fel. Jag drog då upp en flis på ca 1 cm! Men det var inte nog med den utan det fanns mer trä i gubben, så han fick åka till vc för att operera lite... Doktorn skar upp och plockade ur lite mer trä.... Hon ville inte sy utan lade bara om ett bandage. Äckligt!!!! Så det är faktiskt liiite synd om han. Men när man tänker på barnens kusin så bleknar det helt.

Annars så rullar det på, grabbarna har varit på fritids under veckan. Astrid har varit på förskolan. Nu på onsdag börjar äntligen skolan och ordningen börjar igen, med allt det innebär.

Kram


Kommentarer
Postat av: Lollo

Han måste sluta klia sig i huvet!

2012-01-08 @ 14:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0