Sålt

Nu har vi precis sålt vår kökssoffa och byrån som vi hade i hallen. Ops, vart sjutton ska vi göra av allt som vi hade i byrån och soffan?? Nu ligger allt i vardagsrummet på golvet. Görsnyggt!!! Not....
Per och jag ska låna mammas bil och kolla på jysk om det finns något till oss. Men hennes bil är ju så liten att frågan är om det går in något i den...
I dag har jag varit ledig och det har varit en tråkig dag. Jag har inte gjort något kul alls. Öppnat matteböckerna, och tittat lite i dem. Sen har jag torkat av möglerna som jag sålde... hört på Lucas när han har pratat och pratat. Ludwig och Per var i väg några ärenden, så då var det bara jag och Lucas hemma.

Ont i halsen har jag igen också, Per är fortfarande inte helt bra. Han hostar snart isönder både sig och mina öron.... Görtöligt!  Nej nu orkar jag inte skriva mer...
                              image21                        image22


Kram på er!


Ledig

I dag är jag ledig. Skönt! Jag gick hem tidigare igår för jag mådde inge bra. Men som tur är känner jag mig bättre idag tack vare några timmars sömn i går eftermiddag. Tur tur, hoppas bara att det håller i sig! Skönt att det är fredag i morgon. Nu känns det som att vi kan skita i sommaren, det blir ju ändå ingen värme här! Blir ju knäpp snart. Nu är det ju mer än mitten av juli och det är ju trist trist trist!
Nu är Per och Lars iväg och kollar på bilar, vi har ju fortfarande ingen bil.... Hoppas att vi får tag i någon snart. Även om det går ganska så bra utan, så blir man ju lite låst.

Usch, jag har tagit fram en massa papper som jag måste rensa. Det ska ju in i pärmar och en del ska nog slängas.... Varför samlar man på sig en massa papper, varför sätter jag inte in dem med en gång? ja ni. Jag tror att det är lite sådanadär pensionspapper också. Varför skickar de ut sånt som man inte fattar något om. Det var bättre förr :) när man slapp att välja en massa saker. Det är bra att få välja lite men det man inte kan något om är det nästan bättre att någon annan väljer åt en!

                                          image20
Här kommer ett kort som Per tog på bröderna bus häromdagen. Det är svårt att få Ludwig bra på kort då han hatar att bli fotad, så detta kort blev lyckat!

Kram på er!

FULL FULLARE PER OCH ROBERT!!!!

Ja som ni ser så hade Per och Robert väldigt roligt i går! Per ramlade in här vid 00.30 tiden och var väldigt glad! Jag trodde först att han skojade med mig när han inte kunde gå upp för trappan ordentligt, men nej då tyvärr! Han var klapp kanon... Suck, jag beredde mig på en lååång natt!!!! De hade haft väldigt roligt och de hade nog druckit lika mycket. Så duktiga pojkar så. Per lyckades med konstycket att ramla i badkaret när han var inne på toaletten också. Förlåt grannar om han väckte er! Men han var lika glad för detta.

Per säger nu att jag kommer att få hämd för att jag trackar honom för att han inte mår så bra idag och badkarshistorien, men jag kan nog säga med 100% att så som han var i går, det kommer jag aldrig att bli!

Min syster och jag har ett löfte tillsammans: Robert och Per får ALDRIG gå ut igen tillsammans utan oss. Det är ju farligt!!!

Robert skulle dessutom med tåget till Göteborg kl 09.00 idag. Stackar syster som hade både Lilly och en bakfull Robert med sig i ett tåg!

Kram från Louise som mår alldeles förträffligt!!!!

Utan bil

Nu är vi utan bil. Vi har en som ev ska köpa den så han lånar den i helgen. Känns konstigt och nostalgiskt att säga farväl av den. Har ju haft den i 5 år och visserligen har den krånglat och bråkat med mig ibland, men ändå! Jag har alltid svårt att bli av med bilar, de är ju ändå som en familjemedlem! Så nu blir det till att leta efter någon annan bil. Vi vill ha en kombi, Per vill ha en v70 jag ev en saab. Fast den nya passaten är ju görsnygg också.... Men nu kostar ju en ny bil ganska så mycket pengar och det har vi ju inte.....

I kväll ska Per på Dublin Fair, han tar med sig syrrans Robert. De är här en kort svän i helgen. De ska titta på ett hus. Gött för Per att få komma ut lite. Han har ju semester nu den lyckosten.

Själv ska jag vara hemma, tror att syster yster kommer hit och vi har några cider som vi kan ta. Det är sommardricka det.

Idag har jag varit ute och sprungit och även gått en långpromenad. Det var skönt, orkade springa längre idag också, än vad jag gjorde förra lördagen. Lyssnade på en talbok under tiden. Den var väldigt bra. Nu måste jag hitta någon annan att lyssna på. Är det någon som har något tips????

Kram

Tråk

I dag är det min lediga dag och den tillbringar jag inomhus. Lucas är sjuk, han är snuvig och hade feber i morse. Just nu är han väldigt pigg, konstig med tanke på att han inte har ätit på hela dagen. Stackars lilla kryp. Tänkte ta mig iväg till affären och handla lite, men just nu leker de så bra. I morgon blir det vård av barn. Suck!

Jag och Cecilia var ut och åt i går. Det var så underbart väder.... not. Det verkligen vräkte ner vissa stunder. Tur att det finns tak på uteserveringarna. Vi var på en relativt ny restaurang i stan "Casanova", maten var jättegod och även vinet som vi drack. Vi lyxade också till det med en efterrätt. Men den var vi lite besvikna på, kostatde typ 65:- och det var nästan ingenting. Aber aber....  Vi hade det ialla fall väldigt trevligt, trots väder och vind. Tack för en trevlig kväll!

Sen var vi tll Harrys uteservering och tog ett glas vin till, där träffade jag Annica! Kul, har inte sett henne på länge. Ska bjuda hem henne, sambon och hunden någon kväll. 


                                                       image19

Där har ni vovven och mina barn. Kortet är nog taget i november förra året, tror jag!

Nej nu ska jag vara fredsmäklare igen...

Kram på er!

Inte glömt!

Jag har inte glömt bort bloggen... jag har bara varit slö! Men nu är jag här igen. I dag har jag och Ludwig och Lucas varit barnvakt åt Lilly när jag kom hem från jobbet. Syrran och mamma var och tittade på ett hus. Det gick bra för mig. Lilly och jag hämtade L&L på dagis sen var vi i parken. När hon sedan vaknade gick vi till min mamma och fixade lite mat till Ludwig och Lucas. Det gick så bra att man kankse skulle slå till på en 3:a? Hihi!

Helgen har varit bra, lite dåligt väder på lördagen bara. Ludwig var på kalas hos en kompis jag var också med och satt och pratade med mammor och en pappa.

Nu sitter knoll och tott i badet, jag fattar inte hur smutsiga fötter kan bli! Det är så att man inte tror att de har skor på sig när de är ute :)

Kram

RSS 2.0