Sorry

Förlåt att jag inte har varit här på länge. Jag har inte riktigt haft tid att sitta och skriva...
Midsommar har det varit nu. Känns konstigt att det snart är juli, det går så fort.  Vi firade midsommar i Ulvsby, det var mysigt. Vi var först i Tällerud och kollade på nedsättning av stång och vi dansade ringdans, ja inte Per då. Sen var vi hem till Roberts föräldrar och grillade och hade mysigt. Tyvärr var inte vädret det bästa, men man får inte roligare än vad man gör sig.

Att jobba går ganska så bra. Det rullar på som vanligt. Äckligt vad fort jag kommer in i jobbet igen. Det sitter liksom i fingrarna. Hua! Roligt att träffa en del givare och roligt att ha arbetskompisar igen. Vi känner ju varandra ganska så bra nu. Ni som inte är givare, gå in här och anmäl ert intresse för att rädda liv!  www.geblod.nu
Själv gav jag blod i måndags. Det var dåligt i lagret, så det var bara att ställa upp!

Nu ska jag efterlysa min man igen. Herregud, vi går varandra inte på nerverna ialla fall just nu. Vi hinner inte det!

Kram

Tillbaka!

Nu är vi hemma efter en underbar semesterresa. Det har varit så skönt. Vi har badat och slappat, gått och ätit. Helt underbart väder har vi också haft. Barnen har skött sig väldigt bra, de har haft kul och de har varit svårväckta på mornarna. Ludwig har varit med i Bamseklubben så han var borta mellan 10-12 varje vardag. Lucas han fick dras med oss han! Vi har gjort några småutflykter och en lite större till Lindos. Då åkte vi båt fram och tillbaka, det tog totalt lite över 4 h. I Lindos var det väldigt varmt, men inte ens då klagade barnen. Lucas fick syn på ett flygplan som han ville ha och när han hade tjatat i ca 30 minuter och gråtit, fick han lova att sluta tjata så skulle han få det där jäkla planet. Det gick nästan.... Men han fick planet till slut och lyckligare unge fick man nog leta efter. Han släppte det inte en minut utan han gick och körde planet hela tiden. Så nöjd! Ludwig fick köpa något han också, det blev pokemon-kort. Han var väldigt glad över detta! Per och jag köpte....... INGENTING!!!! Det ni!

                                                     image17

                                 image18


Jag skriver mer sen, nu ska jag strax hämta barnen, är bara hemma kort. Har ju börjar sommarjobba idag, men gick lite tidigare för jag skulle till doktorn. Jag är visst sne... jag har ett ben som är längre än det andra. Inte konstigt att jag har haft ont i höften!
Kram på er!

SNART

Nu är det snart dags för oss att flyga till Rhodos. Spännande! Har packat det mesta, förutom sånt jag behöver i morgon. Har även fixat barnens ryggsäckar som de ska ha på planet. Hoppas att det kommer gå bra under resan.

I dag har det varit olidligt varmt här. Orkar inte göra något, inte  heller barnen. De var riktigt slöa när vi var ute i parken förut. Ludwig är som tur är duktig på att dricka vatten. Lucas får man mer tjata på.

Nu sover alla utom jag, det är visst jag som är familjens nattuggla! hoho!

Sofia var här på dagen, vi åt sallad på balkongen och sen åt vi glass. Gött! Hon har hjälpt mig med mobiltelefonval också. Tackar!!!

Nej nu är det väl bäst att jag också knyter mig. Det kommer att bli en lång dag i morgon. Ska försöka att komma åt någon dator på semestern om det går.

Kram från Louise med resfeber!

Sommarlov!

I går hade jag tentan sista för den här kursen. Om jag nu inte får göra omtenta, det finns en viss risk att jag får det. Tentan var svår, det var flera som sa det. Inte bra. Men men, nu är den gjord ialla fall. Skönt!

I dag ska jag köpa smågrejer att ha med på planet, lite pyssel och sånt till barnen. Ska också kolla efter linnen till mig.

Gud vad det är varmt! Hur ska jag klara mig nästa vecka, när det är ännu varmare! Urk, fast då kan man ju svalka sig i polen eller havet. Gött! Vi har lämnat in bilen idag också, det var visst lite dåliga bromsar och det kan ju vara ganska så bra att ha fungerande bromsar! Kan bli lite tokigt annars...

Nej nu orkar jag inte skriva mer just nu, kanske blir senare idag....

Kram

6:e JUNI!!!!

image16 I dag är det Svenska flaggans dag! Hurra! Sveriges nationaldag. Underbart väder har vi också, kan inte bli bättre. Jo förresten, det kan det visst. Det har de varit underbart om jag inte skulle ha tenta i morgon. Suck! Satt igår och räknade i skolan, det gick sådär. Jag fick bra hjälp av läraren och av Sara . Sara hon ställer alltid upp och hjälper mig, även om hon mår dåligt som hon gjorde igår. Tack så mycket, bra på att förklara är du också.
Ska få lite hjälp av min man idag också, hoppas att han kommer ihåg något från när han läste på komvux....

Ska till Mariebergsskogen idag och fira lite, det är mycket för barnen där. Mamma ska också med och vi ska nog ha lite picknick. Kul att kunna göra något hela familjen.

Ha en underbar nationaldag och var rädda om er!

Kram från Louise

Varför

Varför kan jag inte fatta matte. Jag satt idag i källaren på bibblan i skolan och började göra repetionsuppgifterna inför tentan. Herregud, har jag varit någon annanstans och lyssnat på lektionerna jag. Vissa tal visste jag inte vart jag skulle börja.... Oj oj. Känns som att jag kan mindre inför den här tentan än vad jag kunde inför förra tentan, fast jag kanske kände likadant förra gången också...

Varit på stan med barna också, köpt ryggsäckar till dem som de ska ha som handbagae när vi flyger. Det gick rätt så bra, fick lite shoppat till mig själv också. Kul. Har också lagt undan kläder på H&M också. Ännu roligare!

Kram på er, nu kom min mamma och satte på mig en för trång keps!
                                                image15

Min man!

Har någon sett min man!!! Jag funderar allvarligt på om han har flyttat hem till sin mamma igen. Fast det är klart han sover ju fortfarande brevid mig.... Hon flyttade ju i onsdags och både innan och nu efter har han varit iväg och hjälpt henne med typ allt. I dag stack han iväg på eftermiddagen och han är fortfarande inte hemma. Klockan är nu 20.26. Hungrig är jag också, han skulle fixa något att äta. Suck, hoppas verkligen att han kommer att vara hemma mer sen. Ungarna har varit jobbiga idag också, så jag känner mig helt slut. 

Måste plugga också, nu närmar sig den andra tentan...
I morgon är dagis stängt så då är ju knoll och tott hemma hela dagen. Jag har fixat så att världens bästa barnvakt - Victoria,  kommer i 3 timmar, men den tiden går fort när man räknar. Sen är det ju nationaldagen på onsdag, det innebär också begränsade pluggmöjligheter. Usch vad jag känner mig nere nu, känns som att allt går emot mig. Men jag får väl trösta mig med att det är fint väder!

Nu något roligare. I går var vi på släktträff i Kumla, med Pers släkt. Det var väldigt kul, Pers syskon med respektive är roliga, barnen hade det toppen och lekte med kusinerna som bara den. Det funkade väldigt bra. Ludwig lekte med Victor och de hade väldigt roligt. Lucas han lekte med en större kusin, Andreas, de hade också väldigt roligt, iallafall Lucas. De sov skönt i bilen på väg hem. Sen i går kväll var Cissa och Henkte här, vi satt på balkongen och drack vin, kollade på den berömda matchen (ja, inte hela, men då det var uppståndelse...) Dagen i går var en toppendag! Just nu känns det mindre kul....

Kram på er!

RSS 2.0