I´m alive

Förlåt att jag inte har skrivit på länge. Har ju börjat jobba (mitt gamla jobb) så det är fullt upp. Förra veckan var jobbig och seg. Jag ser framemot denna vecka som är lite kortare. Har inte jobbat heltid på länge så det känns lite tungt. Men det är väl bara att härda ut. Jag skickade in mitt exarbete för sista gången förra veckan också, skulle ju rätta lite. Nu är det klart! Det känns skönt.

Nu är det bara att kika efter jobb... inte det lättaste verkar det som.

I går var jag och Lucas till Ikea, det var så längesedan jag var där att jag hade abstinens. Blev lite smått och gott för ca 500 :-  Per och Ludwig var till Maxi och handlade istället.

På lördagen var det dags för släktträff på Pers sida. Denna gången var träffen i Kungsör, det var trevligt. Vissa släktingar skulle jag kunna träffa oftare. Tänker speciellt på Pers morbror Thore. Han är en go gubbe!

Nu ska jag ner och fixa krubb till barnen.

Kram och ha det så bra.

LÄRARE!!!!

Nu är jag klar med skolan! Jag är färdig lärare!!!!

Hade opponering igår och det gick bra. Ska bara ändra lite i arbetet och skicka in till examinatorn. Sen är det helt klart!!!!

Känn så overkligt att äntligen vara klar. Fick ett mail precis av en kompis som skrev att det känns konstigt att vara färdig lärare. Då slog det mig! Jag är ju också färdig lärare. Snacka om att vara seg...

I dag är det fullt upp. Måste städa och fixa iordning för efter avslutningscermonin i dag kommer det hem några och firar.  Trodde inte att någon var intresserad, men det var det visst. Kul!

Så nu är jag alltså färdig lärare och på måndag går jag tillbaka på min gamla tjänst på Claratappen. Ser ni ironin i det. Har pluggat i 3 1/2 år och är tillbaka på ruta ett! Känns tråkigt, men så är läget just nu.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och söla...

Kram på er! Jag är LYCKLIG
Helg

Ännu en helg. Denna helg var betydligt bättre än förra, då satt jag ju och skrev det sista på arbetet. Denna helg var också betydligt varmare!
Vi har denna helg också slagit förra årets grillrekord. Vi har grillat två gånger nu och förra sommaren grillade vi ingen gång på balkongen! Så nu kan vi vara lugna...


Här ser ni grillmästaren!


Har vi typ samma min eller! :)

Mammagrisen och pappa!

I morgon är dagis stängt så jag och barnen ska passa på att åka iväg med kläder till Östpendeln. Sen ska vi fixa lite och passa på att njuta av att vara lediga.

Kram

RSS 2.0