Ops I did it again....

Japp, jag är gravid... Ska bli trebarnsmor. Herregud så det låter. Jag har ju alltid sagt att jag vill ha tre barn. Sa det direkt efter att jag hade fött Ludwig. Att få känna den känslan av att få ett nyfött barn på bröstet är så underbar att jag vill uppleva det gång på gång. Fast tre gånger får nog räcka :)

Det är ganska tidigt i graviditetet, är i vecka 11 ungefär så det är ju ett tag kvar och det kan ju hända saker på vägen...
Det jobbiga är att jag inte vet hur det blir med jobb, i värsta fall får jag gå tillbaka till mitt "gamla" jobb. Känns bra att ha en back up plan.  Ludwig och Lucas vet inget än, tänkte försöka vänta till efter ultraljudet då man förhoppningsvis har en bild att visa. Så om ni träffar Ludwig och Lucas, säg inget är ni snälla! 

I dag flyttar mamma till sin nya lägenhet, Per och Robert ska bära kartonger, jag försöker att hålla mig undan, gissar att det kan bli svårt.... Jag och barnen ska ner till stan och köpa doppresent till Cissas Alva.


Hej svejs och ha en bra helg.

Mysig utflykt!

Nu har vi kommit hem från vår utflykt. Det var mysigt, det började regna men då var vi på väg därifrån så då gjorde det inget.  Efter skogsturen var jag tvungen att gå på toaletten så det blev ett kort besök på mammas jobb...

Därefter åkte vi ut till Barnens hus, det var väldigt längesedan vi var där. Köpte en maskeradkostym till Ludwig eftersom de ska ha maskerad på fredag i skolan. Ludwig och Lucas fick också köpa sig en varsin "ninja turtel", nöjda och glada är de nu. Jag hade fått tidningen Mama i posten så jag är också nöjd och glad!

Här kommer lite kort!
Vi hade med några kompisar också...Klättra är kul!Mums med ägg och kaviar!


En härlig koja som vi hjälpte till med att få ännu härligare.


Ett tung jobb att vara skogsarbetare!

Kram

Semester

I dag har jag semester, så jag och barnen hade sovmorgon idag. Skönt. Vi ska iväg på picknick idag. Jag lovade dem detta igår. Då var det fint väder... i dag är det inte fint väder. Men förskolefröken som jag är :) så ger vi oss iväg ändå. Vi har ju kläder efter väder. Vi ska åka till skogen där Ludwig brukade vara med dagis. Den är perfekt för dem att leka i och även att ha picknick i. Vi har med oss smörgåsar och jag har även kokt ägg som jag och Ludwig kan äta. Lucas äter ju inte ägg...

Jag ska ta med mig kameran om jag bara hittar batterier... ska försöka att blogga när vi kommer hem och förhoppningsvis kunna visa några bilder.

Kram på er!

Skola en lördag!!!

Nu har vi precis kommit hem från Ludwig skola. Det var öppet hus där idag för hans avdelning (montessori) firade 10 år. Det var kul, eleverna är så duktiga. De hade öppen scen i aulan och de som ville fick uppträda. De flesta elever som går där är väldig musikintresserade (dock inte Ludwig) så de är så duktiga. Lucas tyckte att det var jättekul att få vara en hel dag i storebrors skola.

Själv är jag förkyld, inte så konstigt när man är omgiven av baciller hela dagarna. Jag har semester på måndag så då hinner jag nog friskna till.

Förra helgen var jag och en annan kompis från Karlstad till Nyköping för att hälsa på Nina och Cissa. Det var skönt att komma iväg en sväng. Nyttigt för både barnen och mig och Per. Lucas saknade mig mycket och även Ludwig erkände att han saknat mig. Gulligt. Jag och tjejerna shoppade och hade hur trevlig som helst. Kul att äntligen få se hur de bor. Det är en mysig stad Nyköping.

Nu har jag skickat iväg barnen och Per till farmor så att jag får städa ifred. Inte så kul men det kanske går snabbare då. Det är väldig dammigt här hemma, förstår inte hur fort det blir dammigt. Konstig det där. I kväll kommer jag att känna mig nöjd, men i morgon så kan man säkert redan se några dammpartiklar. Ja, så är det!

Kram från en icke städsugen Louise

Veckouppdatering

Allt väl här! Per vann biljetter till Lena och Orup i fredags så vi var där. Jättekul, speciellt eftersom att man kan typ alla låtar :)

Annars rullar det på. Jobbar och kommer hem, ungefär. I går var vi hem till en familj som vi känner men inte träffar så ofta tyvärr. Det var trevigt. Tacos serverades och det uppskattas av både stora och små.

Nästa helg ska jag åka till Nyköping och träffa Nina och Cissa. Jag åker med Linda och hon sover hos Cissa, jag sover hos Nina. Äntligen ska resan bli av. Ser fram emot att komma iväg nu. Fick ett presentkort med 500:- på H&M som jag kanske kan sätta sprätt på. Det brukar ju inte vara några problem om man säger så.I dag har det varit typiskt höstväder, soligt men väldigt blåsigt. Jag och barnen var ner till stan förut och jag köpte för en gångs skull ett läppstift (har inte gjort det på över 2 år), när jag kommer hem ska jag prova och vad händer? Jo, det går inte att skruva upp själva läppstiftet! Typiskt, nu måste jag gå tillbaka med det i morgon. Blä vad jag hatar sånt.

Nu har vi inte en enda husvisning att gå på. Hur trist som helst. Det kommer inte ut något intressant på Hemnet längre tycker jag. Jo, hade vi typ 2-3 miljoner så skulle väl saken vara biff, men det har vi ju inte :)

Kram från mig

RSS 2.0