Examen (igen...)

I går hade jag examen igen... det var högtidligt på universitetet. Fick gå fram och ta "prorektorn" (fråga inte) i hand och fick ta emot ett väldigt fint glasäpple. Efter universitetet hade vi en liten höstfest här. Firade examen och även att jag fyller år på tisdag. Det var trevligt. Vi hade gjort tre matpajer och två äppelpajer. Det som finns kvar är ett litet hörn av en äppelpaj. Jag som hade hoppats på lite mer rester. Men det är ju kul att det går åt!I dag var det min tur att besöka badhuset med Ludwig. Vi kör varannan söndag. Det är så fruktansvärt varmt därinne att man håller på att storkna. Jag körde taktiken att ta med en bok i dag och försökte att röra min minimalt. Det gick ganska så bra faktiskt. Men nästa söndag är det Pers tur.

Nu har jag äntligen bytt abonnemang på mobilen också. Nu har jag telia istället för telenor. Telenors abonnemang var ju skit. Hade ju inte täckning när jag typ lämnade innerstan. Hade ingen täckning på mitt jobb. Det är ju ingen hit!

Nu till veckan jobbar jag till 18.30 på tisdag och fredag. Jobbigt, men fredagen är iofs frivillig då jag har tagit en annan frökens pass den dagen. Gäller väl att ställa upp om man vill ha en fortsättning. Hoppas hoppas!

Mina tre pojkar här hemma är beroende av tv-spel. Det är hemskt kan jag säga. De glömmer allt, både tid och rum och det enda barnen pratar om är donkey kong och allt som hör till! Blir smått galen snart!! Det värsta är att jag tror att Per är den som är värst. Vad är det med killar och tv-spel?

Kram från Louise som lyssnar på donkey kong ljud hela dagen!!!

Trött

Hejsan hoppsan! Dagarna bara springer förbi... Allt är bara bra med oss. Lucas var dålig förra veckan med förkylning, som han förövrigt delade med sig av till mig! Tackar för det! Vilka härliga dagar det har varit nu. Det var så varmt idag på eftermiddagen att barnen behövde bara ha på sig tröjor ute. Gött i solen! Hoppas att det kan vara fina höstdagar ett tag nu. Det blir så trist längre fram här i typ november och framåt.

På lördag har jag min "riktiga" examenshögtid på universitetet. Det känns lite sådär. Men jag får väl gå dit fast att det känns lite som kaka på kaka med tanke på att det var en avslutningscermoni i våras. Men universitetet är ju som det är! :)


Troll har vi som tema på den förskolan där jag är mest. Det är jättekul! I dag har några av barnen fått göra piprensar-troll som jag har gjort mallen till! Känns väldigt kul att jag har varit så kreativ... Det var uppskattat av de som gjorde dem idag.  Bra Louise!

Nej nu ska jag blåsa håret innan det torkar! hihi!

Kram

Hej alla monsterdiggare!

Hoppas allt är bra med er! Här är det bara finfint! Veckorna går fort, kan ju bero på nya jobbet. Trivs väldigt bra, bra arbetskompisar och gulliga barn.

De sista dagarna har det varit riktigt fina höstdagar. Solen skiner och luften är klar. Det är tjusningen med hösten tycker jag. Träden får så fina färger också.

Nu har Ludwig en kompis här och de fick spela tv-spel. Dumt av mig, Ludwig försöker hjälpa kompisen eftersom han inte har spelat detta förut. Det resulterar i att Ludwig skriker för han verkar tro att kompisen är döv! 

Ont i halsen har jag fått idag, har bara väntat på det. Ludwig har varit lite snuvig och det är ju många nya baciller så det är ju inte så konstigt. Får hoppas att det stoppar vid det. Har inte tid att vara sjuk. I morgon är det föräldramöte i Ludwigs klass och på tisdag är det föräldramöte på dagiset där jag jobbar. Då vill man ju visa upp sin bästa sida och inte en söndersnuten näsa á la röd....

Ska bli spännande att vara med på föräldramöte då man själv är fröken. Det har jag inte provat på förut. Hoppas att det går bra. Föräldrarna verkar vara väldigt gulliga så det ska nog fixa sig.

Nej nu ska jag passa på att stryka lite... Barnen sköter sig ganska så bra själva framför tv:n!Mums!

Kram

RSS 2.0