Testar

Nu ska vi se om jag hinner skiva något innan madame Astrid vaknar... Hon håller mig sysselsatt om man säger så. Har inte för mig att jag var lika låst med de andra barnen när de var så här små. Men det kanske jag var fast jag har förträngt det. Mitt liv består i att amma, skälla på Ludwig och Lucas, försöka hinna med lite vardagssysslor. Ibland försöker jag slappa också. Det har varit jobbiga dagar med onda bröst. Har inte haft såhär tidigare. Nu äntligen har ena bröstet läkt och det andra är på god väg. Har nog aldrig gråtit så mycket vid amning förut. Har aldrig förstått vad ömma bröstvårtor har varit förut. Inför varje amning har jag fasat för smärtan som jag vet kommer och som jag vet att jag inte kommer undan. Vet att hon måste få mat och jag vill inte sluta amma. Det känns nu så skönt att det börjar fixa sig.

Men då dyker nästa hinder upp. Hon har skrikperiod på kvällen! I går satt jag med henne (och gick) från ca 20.00-02.00!!! Gissa om det är frustrerande.... Annars är det bra :) hihi! Vi har Minifom (magmedicin) i kylen, får prova att ge det om hon inte blir bättre ikväll. Hon har säkert ont i magen stackaren. Inte ens att "gunga" med pappa hjälpte, och det brukar hjälpa om hon inte är hungrig.

Nu tycker jag att det är äckligt varmt ute. Man bara svettas hela tiden och Astrid svettas också. Hon behöver nog äta ännu mer nu så att hon inte blir uttorkad. Vi var till stranden igår och hon sov hela tiden i vagen, skönt. Jag kunde gå ner och svalka fötterna och killarna ville bara bada hela tiden. Vi ska iväg i dag också, men just nu tog Per med killarna ut en sväng till farmor. Sen ska vi svalka oss.

Jag ska ju berätta om förlossningen också, men jag tänkte vänta tills jag får en kopia av förlossningsjournalen. Då kanske jag skriver mer rätt, och inte från mitt "lustgastminne". Jag har fått journalerna från de tidigare förlossningarna också och det är väldigt roligt att ha dem.

Nu har Per semester i 5 veckor. Gött. Undrar om vi kommer att åka någonstans... det kan ju inte bli långt eftersom vi inte kan packa mycket i vår lilla bil. Det är liksom fullt när vi åker till stranden :)  Vi skulle ha behållt Chryslern... suck!

Nej nu ska jag fortsätta packa inför strandbesöket. Ha det så bra i värmen och drick mycket. Jag dricker som en häst!

Kram

Här är jag!!!

Jag lever och mår bra... Jag och Astrid som hon ska heta (efter många om och men...) kämpar med amning. Eller ja, hon suger som en barracuda, och mina bröstvårtor lider :( Men de är på G att läka nu, så det går åt rätt håll.


Några dagar gammal. Sover i sin egen säng.


Alla Pers barn. En salig blandning av åldrar!


Alla mina barn!


Första badet var jättepopulärt :)


Den traditionella "mor och barn" buketten. Fick av mamma syster och mormor och morfar.

Dagarna består i att amma, söva och amma igen. Hon sover bra på nätterna tycker jag. Tur är väl det. Det känns konstigt att ha en dotter, men jag börjar på att vänja mig vid att säga hon och inte han. Ludwig och Lucas är jätteduktiga storebröder. Ludwig är väldigt beskyddande och vill helst inte att någon annan rör henne. Han är jätteduktig på att säga till om hon gråter och han försöker trösta så gott det går. Lucas börjar på att smälta in i rollen som storebror och han påpekar gång på gång att hon är gullig. Han börjar på att hjälpa till mer och mer med henne.

Förlossningen kan jag berätta om en annan dag. Nu ska jag och mamma äta sill.

Glad midsommar på er alla därute!

Kram från en stolt mamma!

Bf + 14 = klart

090610 kl 15:36
4030 i fvikt
54 cm


Detta blogginlägg har olovligen skrivits av Louises äkta hälft eftersom flickorna ligger kvar på avd:11.

//Per

BF +13

Bebis kvar i magen än. Men jag har fått lite känningar nu att det kan vara på G. Har haft några förvärkar men inget regelbundet. Så nu får ni alla som läser detta hålla tummarna för att det drar igång på riktigt nu. Har ialla fall hunnit med alla måsten idag. Har till och med varit på Ludwig skolshow.

Nu kommer mamma!

Kram

BF +12

Nu har jag gett upp om denna bebis. Har nu kommit till insikten att det kommer att vara så här för evigt. Trodde verkligen inte att jag skulle hamna i denna situation igen. Det var jobbigt nog att gå över med Lucas, men att uppleva denna mardröm igen är ju inte klokt. Känner på mig att jag kommer missa Ludwigs skolavslutnig och Lucas cirkusuppvisning. Vill verkligen inte missa dessa stora högtider. Den första skolavslutningen är ju jätteviktig.... snyft!

Förstår inte vad jag gör för fel, varför börjar inte värkarna. Som det är nu längtar jag till smärta...
Går omkring som i ett vakum och väntar på någonting.  Alla får barn före mig. Camilla Läckberg fick den 4/6, skulle ha barn i morgon tror jag det var. En granne i huset fick sin dotter i förra veckan, hon skulle ha ungefär som mig. Herregud vad är detta!!! Bebisen rumlar runt i magen och verkar tycka livet är helt underbart. Spjälsängen dammar igen, barnvagen börjar väl snart rosta :) Åh!!!


BF +11

Hej igen!

Jag är inte och föder :(  Känner att Ludwig skolavslutning ligger i farozonen...

Undrar vad man ska hitta på idag.... Ludwig ska på kalas i eftermiddag, men måste nog hitta på något innan det. Kanske ska göra ett besök i lekparken, det är väl dit jag orkar gå.

Kram

BF +10

Ha ha! Trodde ni att jag skulle få en bebis idag!!! Ha ha!!! Nej då den är allt kvar i magen den lille(stora) filuren :)

Har bara inte orkat blogga idag, men kände mitt ansvar nu när jag såg att jag var efterlyst... hihi.

Har inte gjort  många knop idag, har inte mått bra. Mått illa och frusit. Men hoppas att det kan vara ett tecken. *troligt*
Var ialla fall en sväng till ett par bekanta på eftermiddagen. Barnen fick hoppa studsmatta och jag och Per fick fika. Skönt att komma hemifrån lite.

Håll tummarna för att jag får föda denna bebis i natt. Det skulle passa bra tycker jag.... Men risken finns att min hyresgäst i magen inte är överens med mig.

Kram från mig

Bf +9

Här än! 
Lucas och jag har varit och hämtat Ludwig från skolan, vi fick med oss ett extrabarn också. Då är Ludwig nöjd... han har tjatat varje dag om att ta med en kompis hem. I dag fungerade det äntligen. På måndag ska han följa med en annan kompis hem, då blir det inget tjat på måndag. Skönt!

I dag har jag dammat och dammsugit. Nu ska jag torka golven och sen ta toaletterna. Gött att ha det gjort innan helgen.
Den här helgen skulle det passa bra för mig att föda barn, nästa vecka har jag mycket att göra så då har jag inte riktigt tid. Undrar om bebisen förstår mig????


Kram

BF+8

Japp, jag är här än...

Per kunde gå på zz-top igår så nu har jag några dagar på mig att föda innan nästa händelse ligger i farozonen. På tisdag ska jag gå med Lucas till doktorn, han ska få göra ett andningstest. Per kan inte gå för han ska till ögondoktorn. Skulle ju inte förvåna mig om det är på tisdag jag ska föda... Sen på torsdag nästa vecka har Lucas cirkusföreställning på dagis, på fredag är det skolavslutning för Ludwig. Vill ju inte missa något av detta. Första skolavslutningen är ju viktig!

Snälla lilla bebis kan du inte komma ut nu. Vi vill så gärna se hur du ser ut, vi är så nyfikna!!! Jag vill också att du kommer ut så att jag slipper ha ont i ljumskarna och jag vill kunna gå en promenad utan att flåsa som en gammal gubbe.





Kunde inte bestämma mig för vilket kort som vart bäst, så ni får se båda...



Min utsikt när jag kolla på tv.

Här kommer också ett kort som Lucas tog på morsdag. Det är min mormor och morfar som blev plåtade.



Mormor blir 84 i år och morfar blir 85 i år. Still going strong!

Kram

BF+7!!!

Sorry, inget i dag heller. Jag tror att den som är mest glad över det är nog Per. Han ska ju på zz-top ikväll så han är livrädd för att det ska dra igång nu. Hihi!

Har tråkigt nu, bara väntar och väntar. Ska hämta barnen vid 13 så efter det gäller det att roa dem. Orkar ju inte gå någonstans med dem heller. Får se om de orkar vara i lekparken en sväng efter hämtning. Ludwig brukar vara rätt så grinig när jag hämtar honom. Tror att han saknar fritids mycket. Jobbigt för honom. Min lilla plutt.

Nej nu ska jag ta hand om tvätten jag tvättade i går, måste göra plats för den tvätt jag tvättar idag. :)

Kram

6 dagar över tiden

Ingen bebis än. I natt har jag sovit dåligt, har varit uppe 1 gång i timmen för att kissa. Förstår inte vart all vätska kommer ifrån, jag hade inte druckigt mycket under kvällen och inte under natten heller. 

I dag är det Lucas första dag på dagis efter vår semester. Hoppas han har kul. Är lite sur på hans fröknar just nu. Varje år har de en bazar tillsammans med de andra avdelningarna på dagiset. Jag frågade när jag och Lucas var dit och besökte dem om när den skulle vara. Fröken jag pratade med visste inte när den skulle vara sa hon.

När Per lämnade Lucas i morse frågade han när bazaren skulle vara. Nej, den hade de haft förra veckan!!! Kunde de inte ha ringt oss och berättat det då!!! Blir arg när jag tänker på det. De vet att Lucas var hemma med mig endast pga att jag hade semester inför förlossningen (som aldrig kommer). De visste att vi var hemma och hade tråkigt. Åh!!! Det är alltid så mysigt på bazaren, man träffar andra föräldrar, barnen har skitkul och man har lite picknick. Tack för att ni bryr er!

I dag är det ialla fall skönt väder. Svalt och grått. Mår inge bra när det är så där jättevarmt. Fast när jag ska hämta Lucas kl 13.00 vore det bra om det har slutat att regna ialla fall...

Kram

RSS 2.0