Utöya och Oslo

Usch, satt och tittade på bilderna på de som är döda eller saknade efter Oslo och Utöya. Fy fan säger jag.... så fulla av liv och så orättvist. Så många liv som har släckts på bara några timmar. Känner mig maktlös när jag tänker på denna dumma människa som har gjort detta. Hur tänkte/tänker han, vad ger honom rätten till detta. Många oskyldiga människor. Det är så ofattbart att det har hänt. Vad kommer hända härnäst???

Tänk på alla anhöriga som förstår vad deras barn har gått igenom innan de dog! Skulle bli galen själv tror jag. En pojke berättade att en pojke hade blivit skjuten av idioten och sen hade idioten gått fram till den skjutne och skjutit typ 3-4 skott i huvudet på pojken! Varför????Seg idag

I går var vi på 40-års fest hos en arbetskompis till mig. Det var trevligt. Blev lite för mycket rödvin för mig, men en härlig kväll var det! Är lite seg idag men det är nog en kombination av vin och sömnbrist. Skönt att jag börjar 9 i morgon....

Känner att jag och även Per är i stort behov av att komma i väg utan barnen en sväng. En natt bara.... det är mycket barn nu. Grabbarna har inga kompisar i närheten och de de brukar leka med är borta. De har supertrist, synd om dem. Vi har kikat lite på några båtresor, men det blir kanske inte mer än så. Får väl drömma om det :)

Kram

Hon ljuger, hon ljuger ååå hon ljuger...

Ingen nämnd ingen glömd....  Måste vara jobbigt att hålla ordning på alla historier :)Annars rullar livet på. Är härligt att ha semester, nu har det gått två veckor det betyder att det är två veckor kvar. Sen är det dags igen... Härligt väder har det varit fram till idag. Fast det gör inte så mycket att det kommer lite regn. Bara det ger sig snart.

Den här veckan har L & L varit på läger hos räddningstjänsten. De har varit borta varje dag mellan 8.30-15. Skönt för dem, och det har varit väldigt tyst och konstigt hemma. Astrid har tyckt att det har varit väldigt mysko att grabbarna varit borta utan henne. Hon har frågat efter dem flera gånger. I dag var det avslutning och vi fick vara med. Det var lite uppvisning av brandmän och polis. Kul att få se.

Nästa vecka blir det en tur till Eskilstuna Zoo och sen slappa vidare och förhoppningsvis bad.

Kram

RSS 2.0