Testar

Måste testa om detta funkar. Har laddat ner en app som gör att jag kan blogga från mobilen! Detta kanske gör att det blir fler blogginlägg från mig. Det ni!

Nu står Astrid bakom mig och försöker sätta fast ett hårspänne i mitt hår. Går sådär kan jag säga...

På lördag är det dags för Ludwigs stora karaterävling... Nervös.... Hoppas verkligen att det går bra för honom, det är han värd efter all träning och extraträning han har lagt ner. Håll tummarna!

Efter karatetävlingen ska jag bli firad också. Jag fyller i morgon men då passar det inte så bra med kalas så det får bli på lördag.

Kram


Känns

Känns rätt gött faktiskt.... det gör det!


I dag väntas städning, karate och kalas. Mamma ska firas att hon har fyllt 65! Hurra hurra!

Livet känns så bra just nu. Behöver inte bry mig om vissa saker och om vissa personer. Det kommer att bli görbra det! :)

Astrid är för övrigt inne i en målarperiod. Hon målar teckningar/målningar för fulla muggar. Vill inte sluta utan bara måla, måla, måla. Vem vet hon kanske blir en känd målare någon dag!

Nu har den tråkiga strumsäsongen börjat. Det märks när man hänger tvätt.... tråkigt är det att para ihop dessa strumpor. De lättaste är Astrids....

Sen har jag även fått börja använda vantar när jag cyklar på morgonen. Inte heller kul....  Men annars är allt bara toppen! :)

Kram

Nu måste jag ta fram min komis från städskåpet.... dammsugaren!

RSS 2.0