Härligt!

Underbar dag idag, trots sjukdom hos Ludde. Skulle ha haft grabbarnas barnkalas idag, men får skjuta på det till nästa söndag. Har fått mycket gjort idag. Städat, tvättat en massa, grejat i huset. Per har röjt lite på framsidan. Satte oss i solväggen och tog en kaffepaus på eftermiddagen. Så skönt! Astrid hade jättekul ute i trädgården.

Nu ska vi se melodifestivalen!

Kram


Fiskbullar!

Fiskbullar är något jag har tänkt på ett tag.... De flesta barn tycker om dessa bullar även jag. Men jag har nu de senaste gångerna vi har fått dessa bullar på jobbet gjort en liten reflektion. De mättar inte... Barnen kan äta hur mycket som helst utan att bli mätta. När vi sedan äter mellanmål kan de äta hur mycket smörgåsar som helst också. De har alltså inte blivit tillräckligt mätta från lunchen.

Varför inte strunta i fiskbullarna och istället ge något som barnen står sig på. Vet inte om bullarna är billiga, men det borde ju ändå bli dyrt då det går åt mer smörgåsar under mellanmålet...

En liten reflektion bara....

Kram


Nästa

I dag är det Lucas tur att fylla år. Hela 8 år blir stumpen. Fattar inte vad fort det går. Vi hade släktkalas för grabbarna i lördags, så idag var det en enklare fika hemma för att fira stora dagen. Han fick paket av oss idag. Det han gillade mest var en klocka som han har önskat sig.

Grattis Lucas!


Kram


10 år!!!

Min lilla plutt blir tio år idag! Herregud vad han har blivit stor. Det slog mig häromdagen när jag stod och väntade på honom i skolan... Han är så stor och fin! Min pojke....

Nu är det inte så mycket leksaker i hans liv utan mer praktiska saker. Han fick bl.a. ett par tofflor, en skateboard och spel av oss idag.

Snart är han tonåring!!!

Kram


Jobbig vecka, rolig vecka...

Den här veckan innehåller både sorg och glädje. Sorg blir det massor av på torsdag när begravningen för Victor blir. Har tagit ledigt från jobbet på eftermiddagen för att vara med. Både vill och inte vill. Jobbigt, men vill stötta familjen.

Glädje är att Ludwig fyller år (samma dag...). 10 år har grabben blivit! Herregud! Lilla plutten är inte så liten längre. Stor och förståndig (för det mesta).

Kram


RSS 2.0