Sommarlov!

Nu har grabbarna sommarlov! Skolavslutning idag, tyvärr kunde jag inte vara med.... Men Per och mamma var med så det gick nog bra. Nu ska de gå en vecka på fritids och Astrid på förskola sen har de semester i 6 veckor. Jag jobbar två veckor till sen har jag 5 veckor semester. Känns gött och välbehövligt.

I kväll har vi grillat igen... Har nog aldrig grillat så mycket som vi har gjort i år....

Ni har vi fått riktig gräsmatta på baksidan också. Trodde aldrig att det skulle bli något gräs men jorå.... Nu kan vi gå på gräset och Astrid är helt toklycklig över att kunna springa runt och leka ute! Härligt! Tycker lite synd om grabbarna som inte har fått samma känsla vid samma ålder. Men det har nog gått bra för dem ändå.... :)

I helgen vankas det umgänge med bästa familjen Fälten! Ska bli kul!

Nu ska jag gå och kolla hur det går för Sverige i fotbollen!

Kram


3 år!!!

I dag fyller världens bästa Astrid år! Stora tjejen är hon idag. Kan inte fatta att det är tre år sedan hon föddes. 14 dagar sen var lilla damen. Men det har hon tagit igen med råge....

Kalas blir det idag. Har vi tur kan vi sitta på altanen. Det vore mysigt.

Efter semestern börjar hon på Ludwigs gamla avdelning (3-5), på förskolan. Hon har varit där några gånger nu för att inskolas lite. Roligt tycker hon att det är där, helt nya utmaningar och leksaker. Hon är helt färdig med sin avdelning nu. På nya avdelningen är det samma fröknar som när Ludde gick där. Roligt att få vara där igen.

Nej nu måste jag fortsätta förberedelserna inför anstormning av släkt!

Kram


Nationaldag!

I dag är det vårt lands nationaldag. Dvs jag är ledig! Skönt med en paus mitt i veckan. Är på väg ut för att springa.... Får passa på när man kan.

På söndag fyller Astrid år, tre år blir den tokan! Fattar inte att det går så fort. Goaste lilla Astrid!

På Astrids förskola har de fått göra ett collage med sin familj. De har fått ett kort på sig själv, sen har de fått klippa ut bilder från tidningar på resten av familjen. Jag undrar vem som är vem på bilden jag....


RSS 2.0