Mysigt!

Nu har vi varit i huvudstaden för den årliga karatetävlingen. Ludwig kom på en 8:e plats av 24 i hans grupp! Duktig pojk. Astrid och jag gick på stan och shoppade istället för karate.... Nu har hon och grabbarna fått lite nytt i garderoben. Bara jag och Per kvar nu. :)

Idag har jag städat och tvättat. Tråkigt men måste göras. Önskar att jag hade en städerska varje gång jag städar. Men det har jag inte så det är bara att bita ihop. Jorå, Per brukar också städa men vi har inte samma "ståutgräns" om man säger så....

Det är så skönt att solen tittar fram nu. Vårkänslorna är stora hos alla!

Lägger ut en bild här på Ludwigs kompis Liam, Astrid och Ludwig i går kväll när de gungade.

Kram


Feber

I måndags blev Per uppringd av dagis som informerade om att A hade feber. Febern hade dykt på henne kan man säga. Jag har varit hemma med henne sedan i tisdags. Har själv varit lite småkrasslig. I går kväll flög febern på grabbarna också. Lucas först med Ludwig som tät efterföljare....

Ludwig gör som vanligt när han får hög feber, yrar och spyr. Lucas har också sovit dåligt och varit uppe flera gånger i natt. Han är aldrig uppe på nätterna annars... Annars är det bra :)

Astrid är ju pigg men snorar lite. Själv är jag fortfarande hostig men har nog ingen feber. Nu är vi trötta på förkylningar!!! Vill ha värme och vår nu!!! Inte mer snö, har vi typ inte haft snö på hela vintern behöver vi inte ha det nu!

Nä man kanske skulle passa på att städa lite när jag ändå är inlåst här...


Kram


Godmorgon!

Härligt med lördag! Vem vet vad som händer idag? Hemmet är städat redan så det blir det inte.... I morgon ska vi ha kalaset som inte blev av förra helgen. Kom på att vi inte har fixat godispåsar till alla barn.... Alltid är det något man glömmer.

Tänk om man kunde få Astrid till att sova till 8 på helgerna, i dag vaknade hon 7.... Men det är ju klart hon kunde ju ha vaknat 6.30 som hon blir väckt på vardagarna.... Svammel svammel.Ha en bra dag alla som läser!

Kram


RSS 2.0