Juldagen

I dag är det dagen efter :)

I går var vi först till farmor och fikade med henne. Astrid hade fullt upp med att få igång Vera, vilket inte är det lättaste. Den hunden är inte som andra hundar.

Eftermiddagen och kvällen tillbringades på Hammarö hemma hos syster yster med familj. Det var trevligt och tomten hittade faktiskt dit. Lucas var lite orolig tills vi berättade att Tomten har stenkoll på vart alla barn är.

Astrid vågade sig fram till Tomten för att få ett paket. Det trodde jag aldrig. Men vill man ha något får man offra sig.

Vi är typ förkylda hela familjen, mest jag och Per. Det är synd om oss. Lucas hostat och hostar, det blir värre för honom som har astma. Vi har ökat hans medicindos, men det känns inte som att det hjälper just nu. Men snart får vi hoppas att det ger resultat.

Jag kan avslöja en grej här också. Jag har fått ett vick på 6 månader på en förskola på Hammarö. Jag börjar den 10 januari. Det ska bli kul. Jag har faktistk fått tjänsteledigt från mitt jobb på Claratappen, det trodde jag inte. Men det var sista gången de kan ge mig tjänsteledigt nu.... förstår det. Så nu gäller det att det blir något riktigt bra av detta vick. Håll era tummar!

Nu ska jag sätta mig och tycka synd om mig själv igen...

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh vad roligt Louise! Lycka till! Jag är fortfarande kvar i förskolan, trivs bra :) Hoppas allt är bra med dig annars! kram

2011-01-11 @ 19:09:44
URL: http://blogg.petersara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0