V 44

Med v 44 menas skollov. Grabbarna är på fritids måndag och tisdag, sen är både jag och Per lediga. Astrid är ju självklart på dagis måndag och tisdag hon. Ska bli skönt att vara ledig några dagar tillsammans. Det enda som är planerat är att Ludwig ska påbörja sin tandoperation på onsdag. Då kommer de antagligen att operera bort några tänder. Vet inte riktigt säkert hur de ska göra men det kommer nog bli bra i slutändan.

För er som inte vet så har han inte tappat sina framtänder än i överkäken. Han har alltså mjölktänderna kvar. Det visade sig när vi var på den årliga kontrollen att han har två uppsättningar av nya tänder som ligger och trängs uppe i käken. De har liksom fastnat i varandra och har inte lyckats knuffa undan mjölktänderna som de ska göra. Detta är inte helt vanligt men han är ju unik grabben. Nu har han under sommaren/hösten gått på förberedelser hos en tandsköterska. Hon har trappat upp behandligen för varje gång så att han ska vara förberedd inför operation. Han har fått träna på att få lustgas, lärt sig att det inte är farligt att ta sprutor i munnen. osv. Jättebra!!! Han är jätteduktig och tycker att det är skönt med lustgas! Yes yes!

Han kommer att få en medicin som gör att han tappar minnet lite under opreratonen. Sen får han lustgas och annan bedövning.

Alltid är det något :)

Annars är allt som det ska (tror jag). Lucas tjatar på och Astrid hittar på bus. Hon är en jäkel på att babbla och snappar upp ord som bara den. Hon har blivit besatt av barnprogrammet "I drömmarnas trädgård".... ni som har småbarn vet vad detta är för gift. Hon älskar Makka Pakka och ska se detta hela tiden. Hon visar tydligt att hon blir arg och förtvivlad när hon inte får som hon vill. Herregud vilket humör den lilla sötisen har.... Men det är väl bra att hon vet vad hon vill... :)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0