Som en svamp!

Är Astrid vad gäller ord. Hon härmar och säger efter hon lär sig nya ord varje dag känns det som. Det är så häftigt denna period av livet. Jag har skrivit flera arbeten om barns talutveckling i min utbildning. Det är så coolt när de helt plötsligt börjar prata och de förstår vad man säger. Hon är så smart denna lilla brud!

I går kväll var Lucas på spökkalas. Häftigt! De som hade kalaset hade verkligen lagt ner sig. Spöklikt var deras hem och de hade klätt ut sig väldigt bra. Alla barn var utklädda och det var väldans svårt att se vem som var vem.


Här står Lucas längst till vänster.


Här är hela det goa gänget.

Ludwig hade ingen bra dag igår om ni frågar honom. Det var den årliga karatetävlingen "Heian cup" i går och det gick inte så bra för honom. Nyttigt för grabben, men jobbigt för hans psyke. Lilla gubben! Men med tanke på att han inte har kunnat denna "kata" så länge så är det inte så konstigt att han inte kom bättre. Han får nu blicka framåt och dänga skiten ur konkurenterna nästa tävling. Det gäller att inte ge upp och gräva ner sig. Blicka framåt helt enkelt!!!

I går kväll fick han bestämma vad han skulle äta, grabben valde pannkakor! Vi åt thaimat med mamma. Kände inte riktigt för pannkakor en lördag.

Ha en trevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: Anna G

åh vilket fint hus? dom verkar ha.

Kul kalas med coola grabbar! =) Kram

2010-10-16 @ 23:24:54
URL: http://dorissmycken.blogspot.com
Postat av: Louise

De har ett jättefint hus! Men Anna, du bor i också i ett jättefint hus!!!

2010-10-17 @ 09:59:41
Postat av: Anna G

Tack så mycket....! Men man blir ju lätt lite hemmablind... =) Kram

2010-11-01 @ 21:05:10
URL: http://dorissmycken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0