Update

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att blogga. Jag har inte haft lust helt enkelt. Ibland så orkar man inte med allt. Förra veckan var jag hemma hela veckan utom måndagen med min kära dotter. Hon var förkyld med feber och väldans hostig. Hon var ändå väldigt pigg men inte så att hon hade kunnat vara på dagis. När grabbarna var sjuka i samma ålder så var de väldigt gosiga och ville sitta och gosa... men inte denna lilla skrutt inte. Hon har liksom inte tid att sitta stilla. Sova middag är inte heller något hon gör länge. 1 timme max 1 1/2 timme kör hon. Lite tråkigt för man hinner inte göra så mycket under den tiden. Men alla barn är ju olika. Det märker man verkligen med syskon.

Jag är så trött nu förtiden. Måste bero på att jag jobbar och årstiden. Det är så deprimerande med mörkret som är. Känns inte som att vi går mot ljusare tider dirket. :)

I dag har jag och A varit lediga. Roade mig med att städa och tjata på A. Hon är ta mig tusan på ALLT!!! Blir galen snart. Hon klättrar upp på matbordet i vardagsrummet, sätter sig vid min dator och knapprar på tangenterna. Hon är på prydnadssaker. You name it! Grabbarna har ju också varit jobbiga i den här åldern, men jag tror att hon dänger båda grabbarna med hästlängder. Hua!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Underbara Astrid är väl inte jobbig som är så go o glad :-) Hon vill bara hjälpa dig me städning och sitta vid datorn....

Hos oss så har vi börjat med att tända värmeljusen, har fått en spricka i ena glaskupan igen så den lampan vågar vi inte tända.Tror det smittar av sig det här med att sova för lite för det gör även Liam, fattar inte när man är så liten som han och ligga själv på filten en stund är okej men inte för länge .-(

2010-10-24 @ 18:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0