Kvällstappning

I dag var det kvällstappning igen. De dagarna går fort då det är så många givare som kommer. I morgon är det vanlig dag igen och på fredag är jag ledig. Gött! Astrid är lite snorig och hostig och jag hoppas att hon håller ut med att bli sämre till fredag ialla fall. Har ingen lust med vab 2 gånger denna vecka.



Man kan ju undra vad dessa bilar är rädda för? De står så att det blir väldigt trångt för oss att backa in och ut ur garaget. Per klarar det ganska så bra, men jag är livrädd varje gång de står bakom vårt garage... Hua! Så du med blå bilen :) är du rädd om baken på din bil, kör längre fram... hihi

I dag har Ludwig lyckats med att få pinnen som man har när man hoppar höjdhopp på sin näsa. Det gick väl till så här: Ludwig låg kvar på mattan när han hade landat, han ville inte flytta på sig. Nästa barn kom och hoppade, rev ribban (så hette den) och ribban kom på Ludwigs näsa så den började blöda som bara den. Ludwig säger att alla benen på ena sidan av näsan har flyttat sig till näsans andra sida :) Ja, nu är det ju inte så drastiskt utan näsan ser helt ok ut.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0