Förra veckan!

Då var grabbarna sjuka i influensa. Fy vad dåliga de var. Hostan och febern de hade var inte att leka med. Så jobbigt. Astrid klarade sig med lite feber bara och den märktes knappt. Grabbarna satt typ hela veckan i soffan eller låg i sängen och flummade. Det var riktigt synd om dem. Sova på natten fick vi inte göra heller. Ludwig hade det jobbigast på natten och det innebär att vi också hade det jobbigt. Väckte Astrid gjorde han också när han hostade.... Ibland var alla barnen vakna och skrek och hostade. Då undrade jag för ett ögonblick hur jag tänkte när vi skaffade TRE barn.... man räcker liksom inte till :) Men ta i trä, nu är de friska. Ludwig var på träning i går, Lucas fick stå över då han är sliten efter förra veckan. Men i morgon ska nog båda boysen iväg.

Man uppskattar vardagen efter sjukdom.

På jobbet rullar det på. Idag skulle vi ha haft en vikarie på fm, då en av mina kollegor börjar senare.... det kom ingen vikarie så vi var två fröknar på 15 små tottar.... men allt går om man bara har tålamod. Men det är ju inte kul. Läste att Hammarö kommun ska få extrapengar till just förskola.... låter ju väldans bra, speciellt efter idag :)


Kram

Kommentarer
Postat av: Mia

Visst är det så att man prövas extra hårt när barnen är sjuka. När man inte får sova tippar hela tillvaron på ända. Vi börjar också se slutet på influensan nu.

2011-02-24 @ 19:39:12
URL: http://hemmamedtvasma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0