Smärta

Kan bara gissa vilken smärta som Pers bror och familj har nu. Att se sitt barn lida i hemska smärtor och inte kunna göra något måste vara tortyr på det värsta sättet. Å vad jag tycker synd om dem. Man ska inte förlora sina barn. Det är FEL!!! Förlora sina föräldrar, och andra är jobbigt, men att förlora sitt barn måste vara helt ofattbart!

Mardröm

I natt dog barnens kusin Victor... Han hade fått återfall i cancer. Han hade blivit friskförklarad från cancern och helt plötsligt får han den tillbaka. Vi har inte haft någon direkt kontakt med dem de senaste åren, men som förälder känner man så för dem nu. Det är en hemsk sjukdom och det känns extra orättvist när det drabbar barn. Han var ju bara ett år äldre än Ludwig.... Det gick så fort denna gång, han hade ju precis börjat sina behandlingar.... Kram på er, krama era barn extra mycket idag.

Den enda

Jag är nig den enda som kan bli bakis av att vara nykter.... Känner mig jättedålig efter att ha varit ute och ätit med arbetskamrater i går. Min förkylning mådde inte bra av detta tydligen. Suck.

Vi hade i alla fall väldigt trevligt och det är skönt att kunna sitta och prata utan att bli avbruten. Nästa gång ska jag också ta mig ett eller två glas vin och jag ska vara frisk.

Har massor av saker att göra i helgen, men får se hur mycket som blir gjort. Ska försöka kurera mig så mycket som möjligt.


Kram


VAB

Att vara hemma och vabba med fröken A, innebär inte att man tar det lugnt... Hon har feber men det märks knappt. När grabbarna var förkylda och hade feber vet jag att de var typ däckade. De satt i min famn och myste typ hela dagen. Detta är helt omöjligt för Astrid. Enda tecknet på att hon är sjuk skedde i går kväll. Hon somnade redan kl 18.30! Det är typ rekord för henne.

Nu hörde jag henne fnissa, frågade vad hon gör. -hi hi, jag tar Lucas strumpa! Jorå....

Jag har också blivit smittad av denna förkylning. Men är inte lika dålig som Per.... Fast vem kan bli det? Ha ha!


Kram


Oj, oj!

Vad mycket man får gjort när man har hus! Hi hi. I dag har vi slipat spackel från Luddes vägg, resultat... en jävla massa slipdamm i hela huset! Sen har vi satt upp väv på väggen. Ny ska vi bara måla...


Har också målat andra strykningen i köket på köksskåpen. Att lite vitfärg kan göra sådan skillnad?! Längtar tills luckorna, som är på omlackering kommer tillbaka. Det händer grejer i huset... Kul är det! Man lär sig mycket. Som jag har längtat efter att få göra typiska husgrejer...


Nu har Pärtan smittat ner barnen med sin dumma förkylning oxå så nu hostas det för fullt.... Blä!!!

Kram


Sjukdom och plock

Början av året har startat med sjukdomar av olika svårighetsgrader. Pers brorsbarn har fått återfall av leukemi. Vi har ingen direkt kontakt med dem, men det är hemskt och vi tänker på dem ofta nu. Hoppas verkligen att den dumma sjukdomen försvinner för gott nu! Varje förälders mardröm!


Per har också varit/är sjuk. Har någon konstig förkylning/virus? Han har feber till och från, känner sig matt och yr. Mår skit helt enkelt. Sen har han sin tummetott i ett jättebandage.... Han lyckades med att få en sticka brevid nagelbandet när han byggde väggen. Den satt där några dagar innan han märkte att något var fel. Jag drog då upp en flis på ca 1 cm! Men det var inte nog med den utan det fanns mer trä i gubben, så han fick åka till vc för att operera lite... Doktorn skar upp och plockade ur lite mer trä.... Hon ville inte sy utan lade bara om ett bandage. Äckligt!!!! Så det är faktiskt liiite synd om han. Men när man tänker på barnens kusin så bleknar det helt.

Annars så rullar det på, grabbarna har varit på fritids under veckan. Astrid har varit på förskolan. Nu på onsdag börjar äntligen skolan och ordningen börjar igen, med allt det innebär.

Kram


RSS 2.0