Juldagen

I dag är det dagen efter :)

I går var vi först till farmor och fikade med henne. Astrid hade fullt upp med att få igång Vera, vilket inte är det lättaste. Den hunden är inte som andra hundar.

Eftermiddagen och kvällen tillbringades på Hammarö hemma hos syster yster med familj. Det var trevligt och tomten hittade faktiskt dit. Lucas var lite orolig tills vi berättade att Tomten har stenkoll på vart alla barn är.

Astrid vågade sig fram till Tomten för att få ett paket. Det trodde jag aldrig. Men vill man ha något får man offra sig.

Vi är typ förkylda hela familjen, mest jag och Per. Det är synd om oss. Lucas hostat och hostar, det blir värre för honom som har astma. Vi har ökat hans medicindos, men det känns inte som att det hjälper just nu. Men snart får vi hoppas att det ger resultat.

Jag kan avslöja en grej här också. Jag har fått ett vick på 6 månader på en förskola på Hammarö. Jag börjar den 10 januari. Det ska bli kul. Jag har faktistk fått tjänsteledigt från mitt jobb på Claratappen, det trodde jag inte. Men det var sista gången de kan ge mig tjänsteledigt nu.... förstår det. Så nu gäller det att det blir något riktigt bra av detta vick. Håll era tummar!

Nu ska jag sätta mig och tycka synd om mig själv igen...

Kram kram

Titta Nina o Cissa! Orkiden jag fick av er...

2010_12_23_09_22 (MMS)

Titta Nina o Cissa! Orkiden jag fick av er när jag blev färdig lärare. Det har nu blivit 3 stänglar. Tackar.


Snart julafton

Och vad tror ni händer då... jorå, grabbarna Olsen har åkt på magsjuka. I natt började det. Först kom lilla Ludwig, urk urk. Sen somnade han om och strax därefter kom Lucas, urk urk.... suck!

Varför börjar det alltid på natten. Först trodde vi att Ludwig spydde pga att han har svalt snor.... men vi insåg att så var nog inte fallet denna gång. Lilla Ludwig han vänder verkligen magen ut o in. Det låter så hemskt när han försöker spy fast det är tomt i lilla magen....

Så idag är jag hemma med alla barnen. Vill inte skicka iväg Astrid fall hon har smittan med sig. Det är onödigt tycker vi. Kan man begränsa spridan ska man det... det är min åsikt. Sen vet jag att det finns familjer som skickar i väg syskon när typ en av barnen är sjuka i magsjuka.

Så i år blir det inget luciafirande hos fam Olsen. Alla barnen skulle ha haft det idag... snyft. Astrids första luciafirande. Hon skulle ha varit en tomte. Passar henne väldans bra.  Men vi får ta revanch nästa år.
Annars är det bara bra. Dagarna går i ett jehu!


Kram från det sjuka hemmet!

RSS 2.0