Utmanad

Jag har blivit utmanad av Nina i detta. Bäst att lyda och det verkar kul.


Regler:
*Beskriv först reglerna
*Svara på alla frågor
*Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
Jobba, jobba jobba och bada barnen sen ska jag njuta av kvällen.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var det 1998. Jag jobbade på samma ställe som nu, fast andra lokaler. Var sambo med mitt ex.

Ställen du bott på?
Karlstad, Hammarö och Karlstad igen...

5 saker du skulle göra om du var biljonär?
Jag skulle köpa oss en tomt och bygga mitt drömhus, det är det första jag skulle göra. Sen skulle jag betala av csn och andra lån/skulder. Handla som en tok och lägga undan en del till barnen och framtiden.  Skulle köpa mig en egen bil också. En ny cykel skulle inhandlas, kan man ju unna sig....  Fan vad coolt det skulle vara att ha så mycket pengar.

Nu ska visst jag utmana några också....

Cissa http://www.fortyseven.blogg.se/
Sara: http://blogg.petersara.se/
Susanne: www.suss.bloggagratis.se

Det skulle vara 6 st, men jag kommer inte på någon mer...

Kram på er!

Tänkte bara

säga hej! Hej hej!
Blir inte så mycket inlägg nuförtiden... orkar inte och har väl inget vettigt att skriva.
Veckan som var spenderade jag och Ludwig hemma. Han var förkyld,  hostig och feber. Tråkigt i längden blev det för plutten. Men nu blir det dagis och jobb på måndag. Nu är det bara tre veckor kvar på mitt "gamla" jobb, sen är det två veckors semester och sen dags för mitt nya jobb. Ska bli så spännande!

I dag har jag varit ute och sprungit, skönt, tog även en tur i fredags. Måste försöka komma ut två gånger i veckan. Mår bra då. Märker inte av att ryggen skulle må sämre heller så då antar jag att det bara är att köra på....(hoppas jag).

Nej nu ska jag leta reda på blanketten från försäkringskassan så att jag kan sicka in om ersättning för vård av barn. Tråkigt men sånt är livet. :)

Kram

Sex and the city!

Har jag och min syster varit och sett i kväll. Den var bra, mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Jag har varit en dålig bloggare, jag vet.... har inte orkat. Känns som att all tid går åt till att jobba, komma hem, fixa allt och göra i ordning inför nästa dag, sen har jag sökt jobb på kvällarna. Det är fullt upp med andra ord.

Men en sak slipper jag nu ett tag framöver, nämligen att söka jobb! Har fått ett jobb som räcker ialla fall året ut. Som förskolelärare på Ö:n... Känns väldigt bra faktiskt. Jag kommer att börja den 18/8 så jag hinner att ha två veckors semester istället för 4 veckor. Det får räcka. Det ska ialla fall bli väldigt kul att få börja min nya karriär!

Det kommer nog inte att bli många inlägg ofta, men jag kommer att skriva lite då och då. Det är mycket nu och datorn är inte lika besökt som förut. Spenderar mest mina dagar på jobbet....

Kram från Louise som vill åka till New York


RSS 2.0