Sluta tidigt....

I dag slutade jag vid 14... det betyder att jag hämtar barnen innan mellanmål. Detta är inget jag rekommenderar... grabbarna blir sura när jag kommer och tycker att jag kommer alldeles för tidigt. Astrid hade typ psykbryt hela vägen från dagis och hem. Inget dög och hon ville att jag skulle bära... det går inte när mna kör bil kan upplysa er om. Tyvärr fattar inte hon detta.

Nu har hon ialla fall fått smörgåsrån och är på bra humör, grabbarna äter också mellanmål och ska snart iväg på karate. Livet leker.

I går fick Cissa sin son Axel. En stor kille vart det. Grattis Cecilia och Henrik och till Alva som numera kan titulera sig storasyster.

Kram

Vill oxå!

Jag vill också åka utomlands till värme och sol! Känns som att alla gör det eller har gjort eller ska. Är så sugen på en utlandsresa, men det kommer nog att dröja många herrans år innan det kommer att hända. Om inte pengar skulle börja regna från himlen. Eller att någon rik avlägsen släkting som jag inte ens vet om dör och skänker pengarna till mig....

Camilla Läckberg är utomlands, Pernilla Wahlgren är utomlands, flera som jag känner ska utomlands eller har varit....  Denna årstid vill man åka bort en sväng eller ialla fall ha en resa att se framemot. Det är så avkopplande att åka bort en sväng.  Men vi ska ialla fall se till att komma i väg till ev Eskilstuna Zoo i år igen. Alltid något! Får se om det blir någon semester för mig överhuvudtaget i år. Ja, nån dag blir det väl hoppas jag. Det beror på vart mitt liv tar vägen. Den som lever får se!

I dag hade vi tänkt att åka till badhuset, men då både Lucas och Astrid är lite förkylda ställde vi in denna tur. Synd för det var typ evigheter sedan som vi var där. Jag hade tom köpt en ny baddräkt. Men den finns ju kvar.

I morgon kväll är det APT på mitt jobb. Det ska bli kul. Vi ska se någon film som har gjorts i kommunen (Hammarö) och sen var det lite diskussioner tror jag. Får veta mer i morgon.

Nej nu är det dags att göra sig ordning så att det blir något gjort i denna familj.

Kram

Jorå

På det nya jobbet går det bra. Tackar som frågar :)  *ironi*

Dagarna går fort som bara den. Det är fullt upp med alla barn. Tycker att jag har kommit in i jobbet ganska bra nu. Vet vad alla heter och det är viktigt. Håller nu på att lära mig alla barns rutiner... är dålig på att komma ihåg att de ska typ nappen vid vila. Mina barn har ju aldrig haft napp så det är inget naturligt för mig. Fast jag har inte glömt någon än ialla fall.

Jobbar heltid nu så det är fullt upp, när man kommer hem har man ju liksom lite jobb kvar. Men det rullar på och en fördel är att det blir ju bara ljusare och ljusare ute. Ett stort plus så här i januari.

Kram

Nytt jobb!

Börjar jag på måndag... Ett vikariat på 6 månader. Jag har fått tjänsteledigt från mitt "gamla" jobb. Känns så kul och spännande. Jag var och hälsade på igår och det verkar vara så bra. Hoppas att det kan leda till något fast....

Kram på er!

RSS 2.0