Blä för regn!

I dag är det nog årets tråkigaste dag. Det bara regnar ner. Lucas är lite förkyld och vi har tråkigt. Per har tagit med Ludwig på en liten runda. De ska handla åka till farmor och något mer (kommer inte i håg...) Då kommer han ut ialla fall.
Jag lyssnar på "Absolute love deluxe" det är blandade lugna låtar. Helt ok. Passar bra idag. Jag tänkte lyssna på den när jag åkter till Göteborg. Jag har en stark vision att jag ska räkna matte på bussen, hoppas att det går. Hoppas också att jag fattar nåt!
Jag tror att jag och Lucas ska gå ner och baka en äppelpaj. En smulpaj, det är ju så gott. Receptet jag har hittat är av den smalare sorten.
Vill tipsa om en kompis blogg : Sara hon är bra på att blogga! Vi går i samma studiegrupp och har känt varandra i snart 2 år nu. Det är inte vanligt att man läser med någon mer än typ 1 termin så det känns väldigt kul att vi har läst så mycket ihop nu. Vi ska också läsa samma specialisering till hösten. Då blir det Svenska 2.
Nej nu måste jag hjälpa Lucas att leta efter en brandbil. haha "brandbilen som försvann" finns det inte en sådan bok eller film?
image7

Kommentarer
Postat av: Sofia

Söööt bild :D

2007-05-17 @ 18:59:18
URL: http://www.scandalproduktion.blogg.se
Postat av: Sara

Vad snäll du är Louise! Tycker du skriver ännu bättre på den här bloggen faktiskt eftersom dina inlägg blir längre och du lägger ut fler bilder än du gjorde förut och det gillar jag! :) Hoppas nu du får nåt räknat på tåget ;) Lyckades göra några tal igår jag. Ska ta mig
i kragen i eftermiddag också. Är det förresten idag du åker till Göteborg eller imorrn? kramar

2007-05-18 @ 12:59:57
URL: http://blogg.petersara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0