Kallt

Nu är det kallt ute. Men man ska inte klaga, hellre kallt och snö än varmt och tö... hihi jag rimmade! Har varit ner till stan idag med grabbarna och Astrid. Ludwigs glasögon behövdes justeras. Vi gick en liten vända och kikade i några affärer också. Trevligt att inte behöva handla något. Nu märks det att folk är stressade.

På eftermiddagen i dag var vi ut i parken så att grabbarna skulle få åka tefat i backen. Astrid uppskattar inte att få sätta på sig overallen och ner i vagnen. Hon blir som galen när det är dags. Hon skriker som en tok ända tills vi kommer ut. Jättekul, med tanke på att det tar sina minuter innan vi väl är ute. Tur att grabbarna klär sig själva, det hade inte varit kul att klä tre barn. Det var väldigt kallt i parken idag. Hoppas att det blir lite varmare i morgon, det är inte så kul för Astrid att vara ute när det är så kallt.



Detta är taget förra vintern. Vi gjorde ett besök i Himlabacken på Wåxnäs. Hamnade i lekparken vid centrum innan vi åkte hem.  Härliga rosiga kinder har grabben.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0