Antibiotika och sammandragningar

I går fick vi nog av Lucas svnikoppor som verkar vara av den stönigare sorten. Jag ringde vårdcentralen och fick en tid att komma dit med Lucas. Det var bara att cykla tillbaka för att hämta upp grabben för vidare färd till VC. Han tyckte att det skulle bli jättekul att gå till doktorn (konstig unge). Han klädde på sig alla kläder så snabbt så att fröken blev imponerad :)
Doktorn konstaterade snabbt att vi kunde få antibiotika till grabben. Så nu har Lucas fått sin första antibiotika kur för första gången. Ludwig har inte haft någon än (ta i trä). Nu jäklar ska de där dumma kopporna dö!!! Doktorn varnade mig för att medicinen kunde smaka illa och att man ev kunde behöva muta Lucas. Även på apotket tog de upp den hemska smaken när Per var och hämtade ut medicinen. Men tror ni Lucas är som alla andra? Nej just det, han tycker att medicinen är helt ok! Inga problem med att ge honom den inte. Tur det för det är inge kul att ha en kamp varje gång med en stönig unge. Vi får också hjälp av fröknarna när han skall ha sin dos mitt på dagen. Så håll tummarna nu!!!

Sen var det min mage då... sedan i onsdags har jag haft väldiga sammandragningar till och från. De gör inte ont, men det är väldigt obehagligt. Jag har inte haft så med de tidigare barnen så jag ringde till barnmorskan idag för att rådfråga. Hon sa åt mig att ta det lite lugnare och kanske inte cykla i denna snö.... Så nu ska jag verkligen försöka lyssna på henne... ska bara städa i morgon och ha Lucas barnkalas.... sen ska jag ta det lungt :) Nej då, jag försöker att lyssna på kroppen.... Jag tänker faktiskt bara damma och ta toaletterna i morgon, så får Per dammsuga efter kalaset. Bra va?

Jag var också duktig och gick hem med cykeln idag. Det tog sin lilla tid, men det kan ju vara värt det. Nästa vecka ska jag också gå till och från jobbet. Men när jag slutar 19.00 får Per och barnen komma och hämta mig. Det jobbiga är att jag måste gå upp tidigare på morgonen när jag börjar 07.00 för att hinna gå. Det är ju inget jag gillar....

Nej nu ska jag se vem som åker ut i Lets dance....

Kram

Kommentarer
Postat av: Mia

Låter inge vidare med sammandragningar. Kan du inte ta bilen när du börjar tidigt för tänk om du halkar?

2009-02-20 @ 23:14:13
URL: http://hemmamedtvasma.blogspot.com
Postat av: Anneli

Hej grannen!

Men nu borde du ju få ta bilen å Per gå eller hur? Ta det lugnt Louise, det är ett tag kvar innan du ska till BB.

Vad är de för son ni har, vad har ni gjort att han tycker det är roligt att gå till doktorn å ta denna vidriga medicin, Ni får hoppas att det håller i sig, han får gärna smitta av lite till Flippan,det är helt ok. kramis

2009-02-21 @ 11:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0