Sommar sommar

Hej hopp!
Nu ska vi se om det kan bli något inlägg...
 
Sommaren har varit bra i det stora hela. Vädret var väl inte det bästa, men det var ju lika för alla...
 
Vi har fått mycket gjort med huset. Bytt vägg på förrådet, målat väggar, målat altan, bytt en vägg till ett annat förråd. Målat lite mer... Säkert gjort något mer men det har jag glömt. Alla förändringar som vi har gjort, gjorde att vi kunde värdera upp värdet på huset! Tjolahopp!
 
Vi har varit till Götebort och självklart besökt Liseberg! Så kul! Det var längesdan vi var där och nu var det kul att åka karuseller.Lucas åkte lisebergsbanan med mig och Per. Han visste nog inte vad han gav sig in på... Han var inte kaxig efter den åkturen. Men jag älskar den! Ludwig åkte mest med lillasyster han. Han är inte så karuselltokig han. Men alla barnen åkte flumride med Per. Jag och mamma tittade på.... Är sugen på att åka dit nästa år igen. Det är så kul för alla där.
 
Barnens enda önskan ang den här sommaren var att åka till Sunne vattenland.... jo det skulle vi ju... så fort det blev varmt... hrm, vi väntade och väntade... men till slut kunde vi åka. Vet inte om det var så jättevarmt, men vi badade ialla fall. Jag åkte mammuten flera gånger, den var kul. Ludwig och Lucas åkte nästan allt... Astrid var badkruka och frös mest... Men vi somnade alla gott i bilen hem. Ja inte Per då som körde...
 
Vi har också haft besök av en igelkott. Den har vandrat in till oss tre gånger i sommar. Hux flux stod han nedanför Lucas när han satt i soffan. Lite rädd han blev! Sen har han varit i tvättstugan två gånger.... inte lite fräck! Men nu har han inte kommit in på ett tag...
 
På tal om djur... jag har skaffat två undulater! Har funderat på detta länge nu och förra lördagen slog jag till. Håller på med att försöka få dem handtama nu. Har haft undulater tidigare så jag vet vad jag har gett mig in på. Jag tycker att det är mysigt men min make är väl inte lika övertygad. Men det ger sig nog. Han kommer nog snart att stå och gulla med dem han också. :)
 
Nu har Ludwig börjat i åk 4! Kan inte fatt det... stora killen ju. Samma skostorlek som mig har han också. Herregud vad det går fort!
 
Astrid och Lucas åker karusell!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0