Hej igen!

Nu var det ett tag sedan igen... Blir mest facebook och twitter nuförtiden... Allt är bra med oss ialla fall.
 
Längtar till våren och speciellt sommaren. Ska bli så skönt när snön smälter undan och solen kommer fram. Att få se när vårblommorna kommer upp igen. Underbart!
 
I dag har jag bestämt vilket tyg jag vill ha på barnvagnen. Det är inte lätt.... men var tvungen att ta beslutet någon gång. Har kikat efter begagnad vagn på den modell jag vill ha, men det är dåligt med den ute på begagnatmarknaden. Som tur är kan jag ju alltid sälja vagnen vidare när vi är klara. Sålde ju Astrids vagn i somras.... visste ju inte att jag skulle behöva vagn igen :) Så kan det gå....
 
Går in i vecka 24 till veckan och knuffarna blir starkare och starkare. Mysigt! På dagarna hinner jag inte känna efter något men hemma på kvällen är det desto tydligare. Undar hur denna filur kommer att bli?
 
På jobbet är det full fart och det är tufft. Mycket pappersarbete, mer än vad jag trodde. Men än vad vi hinner med. Men vi tar en dag i taget jag och mina kollegor...
 
Nu i mars ska Ludwig på skolresa till Malmö. Vindens åk 5 har ju gått vidare i "vi i femman" och då får alla i mellanstadiet på avd vinden följa med på final! De ska vara borta i fyra dagar.... undrar hur det kommer att gå. Så länge har vi inte varit i från varandra.... Min stora lilla 11-åring!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0